Tilbage til nyheder Nyheder
27. februar

Teatercaféen åbner som frokostrestaurant

Fra mandag den 4. marts 2019 er der mulighed for at nyde en lækker frokost i Aalborg Teaters hyggelige Teatercafé. Det sker når Teatercaféen slår dørene op som et nyt frokoststed i Aalborg.

Frokostmenu: Se menukortet her


En café hvor man mødes

”Teatercaféen bliver et hyggeligt og uformelt frokoststed, hvor mennesker kan mødes. Det kan være til en hyggelig frokost med veninderne, med sin ægtefælle, til en let forretningsfrokost eller et hurtigt og lækkert måltid mad i frokostpausen. Man kan bare droppe ind og det er ikke nødvendigt at bestille bord i forvejen”, fortæller Elian Abdel-Ahad, leder af Aalborg Teaters Teatercafé, der glæder sig til at åbne dørene for byens frokostsultne gæster.

Frokostmenuen byder blandt andet på alt fra frisk fisk, veganerretter til svinekæber med tilbehør, samt lidt godt til den søde tand.

Teatercaféen har åbent for frokost mandag til fredag fra kl. 11.30-15.30.

Syng med på den danske sangskat

I maj 2020 dykker vi ned i vores enestående og unikke danske sangskat, og dyrker vores fælles glæde ved at synge og lytte til de sange, som gennem generationer har bundet os sammen.

Læs mere her

Ulykkelig kærlighed hitter

Billetterne er revet væk til vores opsætning af Goethes litterære mesterværk 'Den unge Werthers lidelser'. Derfor har vi netop sat flere spilledage i salg til april 2020.

Læs mere her