Tilbage til nyheder Nyheder
27. februar

Teatercaféen åbner som frokostrestaurant

Fra mandag den 4. marts 2019 bliver der mulighed for at nyde en lækker frokost i Aalborg Teaters hyggelige Teatercafé. Det sker når Teatercaféen slår dørene op som et nyt frokoststed i Aalborg.

Frokostmenu: Se menukortet her


En café hvor man mødes

”Teatercaféen bliver et hyggeligt og uformelt frokoststed, hvor mennesker kan mødes. Det kan være til en hyggelig frokost med veninderne, med sin ægtefælle, til en let forretningsfrokost eller et hurtigt og lækkert måltid mad i frokostpausen. Man kan bare droppe ind og det er ikke nødvendigt at bestille bord i forvejen”, fortæller Elian Abdel-Ahad, leder af Aalborg Teaters Teatercafé, der glæder sig til at åbne dørene for byens frokostsultne gæster.

Frokostmenuen byder blandt andet på alt fra frisk fisk, veganerretter til svinekæber med tilbehør, samt lidt godt til den søde tand.

Teatercaféen har åbent for frokost mandag til fredag fra kl. 11.30-15.30.

Reumert-succes eksporteres til Tyskland

Aalborg Teaters Reumert-succes 'Aftenlandet' eksporteres til Tyskland. I det kommende år kan 'Das Abendland' opleves på to teatre i Tyskland. Teksten er skrevet af dramatiker Julie Maj Jakobsen og havde urpremiere på Aalborg Teater i efteråret 2017.

Læs mere her