Jacob Moth-Poulsen

Uddannet på Skuespillerskolen i Odense 2013

Jacob Moth-Poulsen er uddannet på skuespillerskolen i Odense i 2013, og har efterfølgende været tilknyttet Odense Teater og Teatret Slotsgården, hvor han på Odense Teater har medvirket i ‘Enron’, ‘De tre Musketerer – The Musical’, ‘Peer Gynt’, ‘En Skærsommernats Drøm’, ‘Fest i Lønneberg’, ‘Skammerens Datter’ og ‘Monty Python’s Spamalot’ og på Teatret Slotsgården ‘Erasmus Montanus’, ‘Jakob von Thyboe’, ‘Den Gerrige’ og ‘Den Indbildt Syge’. Derudover har han medvirket i ‘Bolbronx’ på Nørregårds Teater og på Folketeatret i ‘De Europæiske Medier’.

På film og TV kan Jacob opleves i filmen ‘Rosita’ og på TV i DRs ‘Arvingerne’ og DRs ‘Bedraget’. Jacob er ved siden af sin ansættelse på Aalborg Teater kunstnerisk leder for Teatret Slotsgården ved Odense Slot, og blev i 2013 nomineret til den fynske kulturpris og modtog i 2014 teaterprisen ABEN.

Jacob har være en del af Aalborg Teaters ensemble siden 2015 og har bl.a. medvirket i ”Richard III”, ”Brødrene Løvehjerte”, ”Sommer i Tyrol”, “Don Juan”, “Hair” og “Karlsson på taget”.

Kan opleves i

West Side Story Afsluttet Et juleeventyr Forestilling 13. dec. Blodbadets Gud Forestilling 9. jan. Figaros bryllup Forestilling 3. maj. The Sound of Music Forestilling 2. nov.
Pressebillede

Download pressebillede af Jacob Moth-Poulsen
Fotograf: Allan Toft

Andre skuespillere

Se alle