Tilbage til nyheder Nyheder
1. oktober

Bergmans ‘Persona’ – fra film til teater

Bergmans ‘Persona’ – fra film til teater
Onsdag 10. oktober kl. 18.30 – 20.30
Foregår i Biffen Art Cinema i Nordkraft
Pris: 85 kr. (film + oplæg)
Pris: 225 kr. (film + oplæg + teaterbillet)
Køb billetter her

 

Oplev Bergmans film Persona i Biffen og hør efterfølgende teaterinstruktør Johannes Holmen Dahl fortælle om arbejdet med at omsætte filmen til teaterforestilling.

Persona er for mange Bergmans største mesterværk og hans mest nybrydende film: En foruroligende og fascinerende meditation over den menneskelige personligheds flygtige natur – og filmmediets lige så flygtige virkelighed.

Elisabeth (Liv Ullmann) er teaterskuespillerinden, der mister evnen til at tale. Hun passes af en sygeplejerske (Bibi Andersson), og de udvikler et symbiotisk forhold i en sådan grad, at deres identiteter efterhånden begynder at smelte sammen – en proces, der illustreres i et af filmens mest berømte billeder, hvor de to kvinders ansigter bliver til ét.

Persona er blevet overført til scenen talrige gange og har premiere på Aalborg Teaters Lille Scene 17. november.

Filmen vises i samarbejde med Cinemateket og er med engelske undertekster!

Statist søges til ‘Et Dukkehjem’

Audition 14. februar 2019. Til forestillingen 'Et Dukkehjem' søger vi, til en statistrolle som au pair pige, en asiatisk udseende kvinde mellem 18 og 30 år. Statistrollen har få replikker, der skal siges på engelsk.

Læs mere her

Oplev L.O.C. på Aalborg Teater

Den populære rapper udgiver et nyt album i foråret 2019 samtidig med, at han opfører albummet i dets fulde længde på fire enkeltstående koncerter i landets største byer.

Læs mere her