Tro / Just Blazin'

Forestillinger

Dobbelt danseforestilling
Oplev én aften med de to spændende danseforestillinger:

Tro
Uppercut Danseteater giver med deres blanding af breakdance og moderne dans krop til begrebet tro i forestillingen Tro. Troen på evigt liv. Troen på videnskaben. Troen på menneskeheden. Troen på kærlighed. Troen på sig selv. Tro er grundlaget for mange fællesskaber, men også et utal af konflikter. Men hvad betyder tro egentlig, og hvordan navigerer vi i en verden, hvor vi hver dag finder mere og mere at tro på, og kan vi overhovedet leve uden at tro?

Just Blazin’
De er jo bare drenge, drenge med mange drømme. De arbejder på en jazzklub, og når kunderne er gået hjem, og lyset bliver slukket folder drømmene sig ud!
Just Blazin’ er et jazzet festfyrværkeri, om drømmen om at blive til noget, og at føre drømmen ud i livet. Med swingende jazzrytmer, 1920-stil, højt tempo og godt humør, leverer Uppercut Danseteater en hæsblæsende forestilling med gang i.

 • Billetpriser

  130 - 280 kr.

 • Unge u. 25 år

  80 kr.

 • Gæstespil

  18. september 2017

 • Sidste spilledag

  18. september 2017

 • Scene

  Store Scene

 • Genre

  Dans

Spilledage

Køb billet til Tro / Just Blazin'

Køb billet

AAT Klub: Spar 50 kr. pr. billet

Køb billetter til mindst tre forestillinger – så bliver du automatisk medlem af AAT Klubben og sparer 50 kr. pr. billet.

 

Start oplevelsen i Teatercaféen

Gør din teateraften endnu bedre, og start med en kulinarisk optakt i vores hyggelige café. Du kan i ro og mag hygge dig med familie, venner og god mad, og du skal ikke lede efter en parkeringsplads lige op til teatertid. Serveringen er naturligvis tilpasset forestillingens start.

 

Holdet bag

Gæstespil fra Uppercut Danseteater

Medvirkende
Dansere fra Uppercut Danseteater

Vil du vide mere?