The Sound of Music

Forestillinger

Succesmusicalen vender tilbage
Oplev kærlighedshistorien om unge livsglade Maria, der bliver barnepige hos enkemanden Kaptajn von Trapp og hans syv børn.

Karoline Brygmann har hovedrollen som den unge novice Maria. Her char­merer hun alle med sin livsbekræften­de sang og milde og lyse natur. Men Maria har svært ved at følge klostrets strenge regler og bliver derfor guver­nante hos den strenge Kaptajn von Trapp, der har ikke mindre end syv børn.

Marias ankomst bliver en vendepunkt for familien og kærligheden blomstrer mens nazismens tunge skyer trækker sammen …

Anbefales fra 7 år.

 • Billetpriser

  190 - 390 kr.

 • Børn under 15 år

  80 - 120 kr.

 • Unge under 25 år

  80 - 200 kr.

 • Studerende

  90 - 220 kr.

 • Varighed

  2 timer og 45 min inkl. pause

 • Spiller fra

  2. november 2019

 • Sidste spilledag

  22. november 2019

 • Scene

  Store Scene

 • Genre

  Musical

Spilledage

Nordyske
Appetize
Migogaalborg
Kanal Blokhus
mortenhede.dk
Ungt Teaterblod
Jyllands-Posten
Weekendavisen
"'The Sound of Music' er i absolut særklasse. Rolf Heims iscenesættelse på Aalborg Teater er et mesterværk."
Et i øvrigt vellydende live-orkester spiller op til lyden af succes på Aalborg Teater. Jeg giver med største glæde The Sound Of Music 6 stjerner for helstøbt underholdning og for en samlet set prægtig præsentation fra alle involverede.
Vi har sagt det før: Aalborg Teater kan i den grad være stolte af sit ensemble.
Et mesterværk i international særklasse.
Aalborg Teaters “The Sound of Music” er en succes, fordi den præsenterer en gammel klassiker i nye farver. Den gør alt det gamle smukt, uden at det bliver nostalgisk.
The Sound of Music fortjener al ros – alle på holdet både på og bag ved scenen – det er suverænt og egner sig til de fleste aldre. Derudover må og skal det erkendes, at Aalborg Teater i lang tid har været meget beriget med deres ensemble, og det er ikke en undtagelse med denne opsætning.
'The Sound of Music' er på Aalborg Teater blevet en sommerfrisk og livsglad forestilling.
En syngende nonne, en rig kaptajn og syv frække børn. Aalborg Teaters opsætning af The Sound of Music er sjov og fuld af overraskelser.

Publikum mener

Catalina

Jeg har aldrig set noget ligende. Fantastisk. Jeg vil endda gå så langt, at jeg er gladere for denne version end originalen. Super godt arbejde. Jeg har ikke en eneste finger at sætte på noget. Alle børnene var skønne og fantastiske. Hende den mindste var det kæreste, jeg har set længe, og Liesl forelske var vældig troværdig. Tusind tak Aalborg teater for denne fantastiske oplevelse. I har gjort min dag så meget bedre med alle de melodier.

21. June 2018

Mette

Elskede hvert et minut fra start til slut. Skøn forestilling med dejlige sangere og skuespillere - ikke mindst abbedissen som var intet mindre end fantastisk. Men særligt von Trap børnene gjorde et stort indtryk. De er meget “på” og gør det helt eminent godt og troværdigt. Stor, stor ros til både dem og det samlede ensemble.

16. June 2018

Tina

Flot opsætning med meget skuespillere/sangere, kulisser og orkester!

16. June 2018

Julie M.

Ekstremt smuk, rørende og underholdende forestilling. Er allerede klar til at se den igen i 2019 :-)

15. June 2018

Jakob

Udemærket opførelse, temperaturen under forestillingen var dog alt for høj!

15. June 2018

Anne Sophie

En helt fantastisk forestilling på alle tænkelige måder! Kulisser, skuespillere, sange, teatrets personale - alt sidder bare lige i skabet, når man besøger Aalborg teater, og med forestillingen The Sound of Music er det absolut ingen undtagelse!

15. June 2018

Irma Nielsen

Fantastisk Forestilling. En rigtig god oplevelse. Søde børn. Skøn musik og sang. Dejlig teater, hvor vi gerne vil komme igen .

13. June 2018

Aase & Henning Klitgaard

Hej, Det var en god oplevelse, måske lidt for meget af noget som ikke lige hørte hjemme i dette stykke, for lidt bjerge , Kaptain Trap var stemmemæssig ikke helt opgaven voksen. Nonnerne sang fantastisk, Børnene var rigtig gode. Maria var rigtig god. Så tak for det. God sommer.

13. June 2018

Inger Rudbeck

Dejlig oplevelse med dygtige skuespiller og gode sangstemmer også børn/unge.

13. June 2018

Katrine

Rørende og underholdende

13. June 2018

Lotte Thorsted

Fantastisk forestilling i alle henseender. Smukke smukke kulisser og lyssætning, superlækre og sjove sceneskift. Fantastiske stemmer der passer så fint til hver rolle, akkompagneret af et dygtigt orkester! Rørende, sjov og romantisk, Jeg ville kunne se den igen og igen....stadig med tårer i øjnene ind i mellem

13. June 2018

Tine, Aalborg

Fantastisk forestilling. Fint med herlig humor tilføjet. Abedissen sang vidunderligt, hvilket jeg savnede lidt ved hovedrolle-indehaverne. Alle leverede flot skuespil. Meget anbefalelsesværdig.

13. June 2018

Ellen Pedersen

Levede op til mine forventninger

13. June 2018

Sisse

Dejlig oplevelse! Der var intet at sætte en finger på. Det var min første, men absolut ikke sidste, gang i teatret. -Det eneste minus, som jo ikke var nogen skyld, var at det var vildt varmt derinde. Måske man kunne investere i en lavt støjende aircondition.

13. June 2018

Anette Petersen

Smuk og rørende. Vi havde en vidunderlig aften i selskab med familien Von Trapp. Hele stykket var fantastisk sammensat og det fungerede rigtig godt at stykket var oversat til dansk.

13. June 2018

Karen Pedersen

Fantastisk sammensat flotte sangstemmer. Navnlig priorinden sang som en drøm. Skønne børn. Alt i alt en super oplevelse.

13. June 2018

Eva Hultengren

Jeg har set filmen med Julie Andrews flere gange. Jeg synes, det er en fin sammentrækning af handlingsforløbet, AAT har lavet. Jeg var meget glad for de mange rigtigt gode sangmæssige præstationer.

13. June 2018

Christina

13. June 2018

Anne

God oplevelse, dejlig musik og velstillede hovedroller.

13. June 2018

Lena og Poul Lyhne

Det var en god oplevelse. Dygtige skuespillere og også en god musikoplevelse. Instruktøren har ramt hovedpunkterne fra filmen på en god og også ind imellem en dejlig humoristisk måde. Alle sang på hver deres måde godt, især nonnerne var rigtig gode. Den gode oplevelse har betydet, at vi nu vil forsøge at få billetter til nogle af næste års forestillinger. Håber, at vi det stadig er muligt at få gode pladser. Det vi sætter pris på, når vi skal i teateret er, at vi også får en god musikoplevelse, hvor det ikke er play-back. Mange hilsner Lena og Poul Lyhne

12. June 2018

Gregory Pacyk

På trods små afvigelser fra originalen var forstillingen kanon god. Danske tekster var meget passende og casting tæt på idealen: Kaptajn von Trapp ligner sig selv, ligesom Maria. Men formentlig den bedste va Abedissen med sin uforglemmelig nummer i slutningen af den første del. Den bedste musical jeg har set hidtil i Aalborg Teater!

12. June 2018

Karen Nielsen

Der er en masse dejlig og kendt musik. Skuespillerne gør det så fint, og ikke mindst børnene gør det godt. scenen var enkel og overskuelig, og det var hele tiden klart, hvor vi var. En rigtig dejlig aften med meget hjælpsomt og hyggeligt personale.

12. June 2018

Maj Britt Nielsen

Dejlig oplevelse Fantastiske skuespillere og ungerne var skønne Vi nød det hele aften Abbeedissen sang jo helt fantastisk fik hele salen med Alt i alt En super dejlig aften

12. June 2018

Tina Kokkenborg

Smuk gengivelse af gammel, men stadig relevant historie. Flot sammenkædet i scenerne. Smukke vokaler.

12. June 2018

Tine Pedersen

Fantastisk aften - vi nød det alle! Børnene på 7,8 og 9 var meget begejstrede. Dygtige skuespillere og skønne sange.

12. June 2018

Bent Hasselager

Pragtfuld og meget musisk forestilling.

12. June 2018

Bente jensen

En stor oplevelse, fantastisk sang og musik. Fin musical for både børn og voksne.

12. June 2018

Jess Olesen

Den dejligste teater oplevelse på baggrund af en klassiker fra barndommen. Udført på dygtigste og sjoveste vis af alle på scenen til største glæde for os alle nede i salen. Flot flot flot

12. June 2018

Sanne

Fantastisk oplevelse.

12. June 2018

Bent Jansson

En stor oplevelse at være i Aalborg Theater og seTHE SOUND OF MUSIC, godt fremført af dygtige skuespillere og nogle dejlige børn og unge menesker, jeg kan varmt anbefale at dette stykke skal ses og høres, gode sangstemmer og god musik som ikke var for højt. Flot klaret Aalborg Theater.

12. June 2018

Merete og Jan Ottosen

Man blev totalt revet med, selv om man kender historien. Super gode skuespillere, og mega god sang, især Abdissen, hun synger, så de små hår rejser sig. Alle gjorde det kanon godt. Tak for en dejlig aften.

12. June 2018

Kirsten Brunhøj

Super'super oplevelse.

12. June 2018

Annette Molly Sørensen

Fantastisk forestilling. Masser af smuk sang fra børn og voksene, som rørte mig. Sjove scener, der fik smilet og latteren frem. En oplevelse jeg kan leve længe på.

12. June 2018

Bente Holst

En rigtig god oplevelse og ikke mindst børnene var dygtige og skønne at opleve! Fin og meget enkel scenografi, og musikken var helt i top!!

12. June 2018

Birgit

Superflot forestilling med dejlig musik og sang

12. June 2018

Bodil S. D.

Vi nød det i fulde drag. Skuespillet, musikken og scenografien. Fin fortolkning, og vi synes godt om de humoristiske vinkler. Barnebarn på 12 fik også fuld udbytte af forestillingen - - - og isen i pausen!

12. June 2018

Maj-Britt Schmelling Hylle

Sikke en Forestilling !!!! Havde der været flere ⭐️⭐️at give af, havde disse været så fortjente. Sang hele vejen på vej hjem fra teatret. Dejligt dejligt. Og skuespillerne - jamen sikke et hold, de var jo fantastiske ALLE sammen - og ikke mindst ORKESTERET. De var fantastiske.

12. June 2018

Dorte

Flot opsætning og meget flot sang og rigtig gode skuespil præstationer

12. June 2018

helle.thingholm@mail.tele.dk

Fantastisk oplevelse, med professionelle skuespiller.

12. June 2018

Kirsten

Fantastisk

12. June 2018

Ole Nielsen

Fantastisk god optræden af de medvirkende, og tak fordi i bruger levende musikere og ikke “dåsemusik”.

12. June 2018

Susanne Kaasby-Wang

Dygtige sangere, men alt for voldsom karikatur af personerne omkring Von Trapp. Lisbeth Kjærulff var et kæmpe plus i forestillingen. Vidunderlig stemme.

12. June 2018

Kirsten ulrik

Fremragende

11. June 2018

Britta

Super god musical - trods varmen, så havde vi en god oplevelse :-)

11. June 2018

S Munkholm

Endnu en gang har vi set et skønt teaterstykke af Sound og Music. Denne version var godt udført. Gode tanker bag kulisserne og god underholdning med den klassiske historier om familien Tramp

11. June 2018

Lene Larsen

Rigtig god forestilling, god præstation af de unge mennesker.

11. June 2018

Pia Fischer-Mogensen

Fantastiske sangpræstationer !!! Tro mod den oprindelige engelske tekst. Dygtige skuespillere, såvel børn som voksne. Enkel scenografi, der på en fin måde tydeliggør hvor vi befinder os. Det var engageret, humoristisk og rørende. Vi havde en fantastisk eftermiddag TAK

10. June 2018

Grethe Christensen

10. June 2018

Jette Panum

Fantastisk dejlig forestilling, der førte os igennem hele følelsesregisteret

10. June 2018

Hanne Nymark

10. June 2018

Birgitte Sandkamm

Det var en meget velspillet forestillingen - både både teater og musik. God humor, men også god sang - især stor ros til Lisl og abbedissen ang. sang.

10. June 2018

Mona Christensen

Fantastiske stemmer til fantastiske sange. En udpræget god oplevelse.

10. June 2018

Lene T. Kjær

Flot opsætning, dygtige sangere, musikere og skuespillere.... og dejlig kold is i pausen.

10. June 2018

Inger Thisted Nielsen

Det var en dejlig oplevelse. Musik og sang var super. En enkelt, men fin scenografi. Flot flot .

10. June 2018

Else Larsen kunde nr 719

En dejlig Forestilling gode sange, især abedissen Sang fantastisk og børnene var dejlige ,en klassiker som man aldrig bliver træt af.

10. June 2018

Lea Mogensen

Hold da nu op - sikken sæsonafslutning! Vidunderligt sat op - tro mod forlægget, men med et nyt twist. Generelt gode sangstemmer, især Maria og Abbedissen gjorde indtryk. Og dejlige børn på scenen. Det kan ikke gøres ret meget bedre ❤️❤️

10. June 2018

Jane Bengtsen

Vi havde børn med inde, som manglede billedet af, hvordan det så ud deroppe i bjergene. Vi kunne ikke altid forstå, hvad Maria og von Trapp sang/sagde. Til gengæld sang priorinden fantastisk godt og tydeligt. Børnene var også rigtigt gode. Trods den voldsomme varme i lokalet syntes vi dog overordnet, at forestillingen var god.

10. June 2018

Maria

En helt vidunderlig forestilling. Sangene var fantastiske og skuespillerne viste stor indlevelse. Den kan helt klart anbefales hvis man nyder en fantastisk og klassisk musical. Tusind tak for en fantastisk forestilling.

10. June 2018

Gitte slotved

Dygtige skuespillere/sangere - især de kvindelige. Fin scenografi og meget børnevenlig udgave

10. June 2018

Jonna Jensen

10. June 2018

Lone Brogaard

En fantastisk forestilling

10. June 2018

Lene

Fantastisk stykke

10. June 2018

Mette

Helt fantastisk!

10. June 2018

Dorethe Schachner

Fantastisk opsætning af den gamle forestilling. Suppleret med en humor, så jeg af og til følte mig ført tilbage til Peter Larsens bedste. Imponerende sangpræstationer fra både voksne og børn - og en flok børn, der overbevisende var en glad søskende flok. Og pointerne stod helt klart: Man må i livet finde sin rette bestemmelse og stå ved den - og det land, man elsker. Tusind tak for en dejlig eftermiddag.

10. June 2018

Jeanette

Forestillingen var helt fantastisk trods, at der var meget varmt i salen.

10. June 2018

Bettina

Fantastisk flot opsætning, fantasifulde kulisser, flot udklædte skuespillere - en helt igennem fryd og fornøjelse for alle sanser.

10. June 2018

Dorthe Christiansen

Super god Forestilling

9. June 2018

Merete Veng Bredahl

Helt fantastisk..lige fra scenografi til skuspillerne..de spillede og sang helt i top. De formåede også at inddrage publikum. Genialt. Det bedste teater stykke jeg har set.

9. June 2018

Berit Asmussen

9. June 2018

Margit Tymm-Andersen

Jeg havde inviteret mine børn, svigerbørn og svigerinde til forestillingen. Vi nød alle otte forestillingen i fulde drag, også selvom vi svedte helt vildt. Programmerne blev flittigt brugt som vifter i hele salen.

9. June 2018

Janne

Fantastisk flot og sjov forestilling. Vi var 4 voksne, 1 ung og 2 børn afsted og alle havde en skøn aften. Alle skuespillere var utrolig dygtige og specielt de 7 børn, skal have stor ros. Det var også nogle smukke rekvisitter, der var lavet. Desværre var der ekstremt varmt i salen, så derfor får i ikke den sidste stjerne, men det har intet med stykket og præstationerne at gøre.

9. June 2018

NHJ

Meget fin forestilling. Børnene spillede og sang rigtig godt og abbedissen havde en fantastisk stemme.

9. June 2018

Sally

Forestilling helt i top

9. June 2018

Hilde Skou

9. June 2018

Lene

9. June 2018

Jonna Andersen

En helt utrolig dejlig aften. Fantastiske børn. Dygtige skuespillere/sangere, vil gerne fremhæve "Rolf", han er med til at løfte den sidste stjerne hjem. Scenografien er ikke mindre end genial. TAK.

9. June 2018

Helle

En forestilling man bliver helt høj af - wauv!!!

9. June 2018

Karina

God og sjov

9. June 2018

Gretie

Super godt

8. June 2018

Tina Rasmussen

Fantastisk oplevelse - dygtige sangere og flotte kulisser.

8. June 2018

Christoffer F

Dejlig Forestilling Ulideligt varmt i salen - som desværre trak meget ned på oplevelsen. Er der ventilation i den sal ??

8. June 2018

Hans Bøcker Pedersen

nok det bedste jeg har oplevet på Aalborg teater

8. June 2018

Laura

Super smuk og underholdende forestillingem, med de dygtigste skuespillere. Forlod teatret med det størte smil på læben. Tak for en forrygende aften.

8. June 2018

Elsemarie Nielsen

Fantastisk musical med dygtige skuespillere. Børnene var fantastisk dygtige til at synge. Dejlig aften.

8. June 2018

Karina

Flot, sjov og dejlig musik

8. June 2018

Lise-Lotte Molin

Utrolig flot og skøn forestilling - med en herlig portion humor.

8. June 2018

Jens Fjendbo Jensen

En af de oplevelser, der vil blive husket. Fantastisk.

8. June 2018

Christine Christensen

Fantastisk og energifyldt forestilling. Skøn musik og dygtige sangere. Var i teater sammen med min datter på 12 og søn på 14. De var helt optaget hele vejen igennem, og morede sig over den fine humor. Kan absolut anbefales.

8. June 2018

Connie Sørensen

Flot forestilling

8. June 2018

Pia

Super flot musical. Rigtig god måde af kombinere alvoren i det med humor og scene skift. Helt igennem fantastisk oplevelse.

8. June 2018

Marie Louise

Gode skuespiller præsentationer, dejlig musik og sang, som har givet mig lyst til at gå mere i teatret!

8. June 2018

Jan Hansen

Super dejlig oplevelse og dejligt gensyn med een af de helt store klassikere Dygtige skuespillere/sangere og ikke mindst musikere Flot præstation

8. June 2018

Anne

8. June 2018

Niels Bisgaard

Flot opsætning, sjov, flotte solo og samlet præstationer. En fantastisk aften❤️ Nød at sidde på 1. række og kunne mærke/føle de optrædende på scenen. Især de små piger. Er imponeret over deres spil og sang.

8. June 2018

Gitte

Dejlig oplevelse.

8. June 2018

Malene

Gode sange Ringe kostumer Dygtige skuespillere Alt i alt en god oplevelse

8. June 2018

Per Johnsen

Flot opsat. Imponerende dygtige sangere. Dygtige børneskuespillere. Og så var det dejligt med rigtig levende musikere.

8. June 2018

Camilla

Fantastisk forestilling <3 Dejlige skuespillere og super dygtige børn !

7. June 2018

Elin Lundbye

God opsætning af Sound of Music. Gode sangere, spec nonnerne, velspillende band, søde og gode børne skuespillere. Vi nød forestillingen :-)

7. June 2018

Michael Laden

Super godt stykke. Sang i topklasse til tider verdensklasse

7. June 2018

Laila Klitgaard

Alt var forrygende fra vi ankom til vi tog derfra. Forestillingen var helt fantastisk, hele vejen igennem. Vi havde en forrygende aften.

7. June 2018

Tove Storgaard

Det kan gøres med et ord: FREMRAGENDE.

7. June 2018

HEIDI ASKHOLM

HELT FANTASTISK - SUPER SANGSTEMMER

7. June 2018

Jimmy Bro Støvring

Fremragende, intet mindre

7. June 2018

Agnete Hansen

En flot opførelse af den kendte Sound of Music. Et stykke man kan forholde sig til. Imponeret af børnenes skuespil. Virkelig godt. 6 stjerner er næsten ikke nok.

7. June 2018

Ruth lindholm

Forrygende Ganske enkelt forrygende

7. June 2018

Britt

En fantastisk oplevelse.

7. June 2018

Henrik Pedersen

Ganske enkelt fantastisk!

7. June 2018

Birgitte

Fantastisk og rørende

6. June 2018

Lisbeth Lund

Fantastisk sang - sjove kostumer og performance med gags . Sjove gangarter en god fornyelse til stykket hvor man samtidig er meget tro mod såvel handling som sange .

6. June 2018

Hanne Bertelsen

Fantastisk flot og festlig forestilling, som man kun kunne blive i godt humør af at se.

6. June 2018

Fine

Super oplevelse med mine to piger.

6. June 2018

Judi Simonsen

6. June 2018

Inge Mikkelsen og tre andre

Generel dejlig Forestilling. God opsætning og sjov med lidt anderledes typer af udseende. Herlig enkel kulisse. Nogle stemmer ville have været endnu bedre hvis der var lidt mere pondus bag men det er svært at leve op til priorindens super flotte stemme. Vi var alle fire meget tilfredse med den aften

6. June 2018

Jette Buus Olesen

En rigtig god opsætning og fantastisk musik og sang. Vi nød aftenen.

6. June 2018

Mette K

Helt utrolig godt show. Fantastisk skuespil og sang

6. June 2018

Anna Schmidt

The Sound of Aalburg! En helt igennem nyfortolkning af en fantastisk klassiker. Mange kender musicalen fra filmen, og knap så mange kender til den originale Broadway opsætning. Men denne Forestilling på Aalborg Teater formår, at sammensmelte de to bankende The Sound of Music hjerter til en fælles totaloplevelse. De kendte sange er nænsomt oversat til dansk på en måde hvorpå ingen føler sig snydt for hverken melodi eller historie. Forestillingens fantastiske sangere synger publikum frem til den vidunderlige afslutning, hvor abbedissen synger Von Trapp familien sikkert over bjergene. En helt ærlig og varm anbefaling fra en ægte The Sound of Musical fan!

6. June 2018

Tina

Rigtig god forestilling.

6. June 2018

Mogens Dolberg

En god og dejlig, men varm aften.

6. June 2018

Nanna

Super fed Forestilling!

6. June 2018

Edith Nielsen

Flot Forestilling , dygtige skuespillere..vi nød det alle fem.

6. June 2018

jan

meget velspillet forestilling med perfekt sangcarsting på de fleste pladser. Orkester med stor vellyd

6. June 2018

Lis Thorup

6. June 2018

Birthe Christensen

Ubeskrivelig sang og musik, fantastisk Forestilling, gode skuespillere

6. June 2018

Annette Jensen

Fanstatisk stykke med nogle med igennem fantastiske skuespillere

6. June 2018

Charlotte Moe-Langtved

Dejlig forestilling. Dygtige skuespillere og dejlige sangstemmer.

6. June 2018

Mette Larsen

6. June 2018

Julie

Fantastisk forestilling for hele familien - alle grinte med og nød den gode musik, den meget flotte scenografi og ikke mindst de dygtige skuespillere

5. June 2018

Ulla Aagaard Thomsen

En rigtig god oplevelse. Rigtig godt skuespil af alle. Dejlige sange sunget af skuespillere med fantastiske stemmer.

5. June 2018

Lena

5. June 2018

lis Mariegaard

Fantastisk flot præstation - vi publikummer bagerst i salen, var ved at omkomme af varme. Skuespillerne må også have haft det mega varmt - men vi oplevede ikke, at de døjede med varmen - hatten af for det. For vores vedkommende (3 generationer). gik alle hjem med en super oplevelse.

5. June 2018

Thyge Trads.

Fremragende forestilling.

5. June 2018

Jørgen

Jeg synes, det var en rigtig god forestilling. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Skønt at man fik et program med.

5. June 2018

Mads balsner

Dejlig Forestilling , god historie, dejlig sangere, dejligt med den lille tvist Salzburg og ålburg Alt for varmt i salen Kan absolut anbefales Den sidste stjerne mangler da jeg synes 2. del spiller lidt for meget på komik i starten Fantastiske børn der hiver stjerner hjem

5. June 2018

Lone Vintervad Christensen

Den mest fantastiske Forestilling jeg nogensinde har set. Både sjov og meget rørende. Kan varmt anbefales. Enorm flot præstation af alle skuespillere, både børn og voksne.

5. June 2018

Elin Nielsen

Super fin forestilling og dygtige sangere samt skuespillere. De søde børn var rigtig gode. En meget god oplevelse.

5. June 2018

Søren Knudsen

En fantastisk musical forestilling med dejlig musik og sang, dygtige skuespillere og dejlige børn. En stor og god oplevelse.

5. June 2018

Anne grete christensen

Super flot dygtige skuespiller ❤️

5. June 2018

Jytta Kaldahl

En oplevelse - tak for hver en sang

4. June 2018

Maiken Pedersen

Super god Forestilling og dygtige skuespillere :)

4. June 2018

Jens Kr Møldrup Jensen

Trods ekstrem varme i salen var det en stor oplevelse (måske kunne man have kørt tilbud på vand i det tilfælde). Skuespillerne - børnene såvel som de erfarne leverede en super præstation, specielt på sangfronten (specielt sangen lige før pausen). Måske lidt karikeret, men har man set tidligere forestillinger i Aalborg teater, så forventer man det næsten. Flot og enkelt scenografi. Overordnet var forestillingen det års ventetid værd!

4. June 2018

Rasmus Bang Carlsen

En fantastisk dejlig teater oplevelse, store stemmer, dygtigt orkester. Dygtige børn og unge. Mange tak!

4. June 2018

Marie-Louise

Helt fantastisk, gennemført og sjov. ❤️

4. June 2018

Karen

veludført - flotte sange - spændende opsætning

4. June 2018

L Søfdnxdn

helt forrygende forestilling trods hedebølgen

4. June 2018

L Søfdnxdn

helt forrygende forestilling trods hedebølgen

4. June 2018

Lisbeth Mathiassen

Flot forestilling.super god lyd.lidt benplads og meget varmt.

4. June 2018

Karen Marie Lund Gaardsholt

Synes den var så go' at jeg tager mine børnebørn med på fredag og ser den igen :)

4. June 2018

Elly Christensen

Fantastiske gode sangere, let forståelige kulisser, sjove episoder. Var lidt nervøs for om børnene ville blive fanget af forestillingen, men nervøsiteten blev gjort til skamme

3. June 2018

Hanne Kvist

Det var den bedste forestilling jeg har set i de 3 år jeg er kommet i teateret

3. June 2018

Karin Rask

SÅÅÅÅÅ GODT

3. June 2018

Kirsten Christensen

3. June 2018

Inger Stender

Endelig en god Forestilling.

3. June 2018

Anne-Marie Jespersen

Fantastisk musical. -- Tiden fløj af sted. Superdygtige skuespillere og børn der medvirkede. Stor oplevelse.

3. June 2018

Torben Næsby

Fantastisk forestilling med dejlig sang og musik. Vil især fremhæve Trapp-børnene, de var fantastiske.

3. June 2018

Lis

Fejende flot - bare mærkelige parykker - det forstod vi ikke.

3. June 2018

Charlotte

Fantastisk forestilling. Meget professionel musik levering. Dygtige sangere. Højtidelig respektfuld humoristisk opsætning. Dejlig oplevelse.

3. June 2018

tove

RØRENDE FLOT OG KULISER FLOTTE

3. June 2018

Ann-Dorthe

Flot opsætning. Ramte den originale version, med alle de kendte sange. Alle var supergode, men Abedissens sangstemme, var så hårene rejste sig, fantastisk.

3. June 2018

Ghita

Super godt lavet! Jeg er dybt imponeret! Var på et tidspunkt lige før pausen lige ved at gå i panik over varmen. Hold op det var hårdt ikke at kunne få noget ventilation. Vi var dog enige om at det er den bedste musical vi har set på dansk jord!

3. June 2018

Helle Jensbye

3. June 2018

Lilian

Simpelthen bare en vidunderlig forestilling

3. June 2018

Helle Jensbye

3. June 2018

Bodil Andersen

En storslået forestilling, som jeg nød fra først til sidst. Alle skuespillere, store som små, var fantastiske. For mig er det uden tvivl sæsonens højdepunkt. Tak for den.

3. June 2018

Susanne

Skøn oplevelse.

3. June 2018

Lissy Mortensen

Fantastisk oplevelse

3. June 2018

Dorte

Fantastisk Forestilling. Den kan man ikke se tit nok. Det fantastiske vejr, billetpriserne og varmen indendørs taget i betragtning, så havde det været god stil af teatret at sætte vandbeholdere op til gæsterne i stedet for at opfordre dem til at købe vand til den nette sum af 25kr flasken.

3. June 2018

Jane

2. June 2018

Mariann Ellekilde

En fantastisk Forestilling. Man griner, græder og hujer. Engagerede skuespillere, og nogle søde dygtige børn. Og abbedissens sang, clim every mountains, går lige i hjertet.

2. June 2018

Mette Skrøder

Helt fantastisk!

2. June 2018

Charlotte Almasi

Dejlig oplevelse for hele familien!

2. June 2018

Winnie Thomswn

Fantastisk

2. June 2018

AnnaLise Bonde

2. June 2018

Søren

Dejlig oplevelse

2. June 2018

Aase Kjeldgaard Larsen

Fantastisk forestilling på alle måder!! Sangene, musikken, skuespil, gags, koreografi, scene /rekvisitter - ALT gik bare op i en højere enhed af høj kvalitet!! Der manglede kun udluftning!!

2. June 2018

Louise

Fantastisk Forestilling med virkelige gode skuespillere. Dog var er meget varmt inde i salen :)

2. June 2018

Charlotte

Forestillingen var fantastisk men oplevelsen blev ødelagt af at det var ulideligt varmt på balkonen, hvor vi sad.

2. June 2018

Helle Brøndum Jørgensen

En helt fantastisk oplevelse! De utrolige dygtige skuespillere og sangere, samt de smukke kulisser får en til at glemme tid og sted. Stor ros til alle voksne som børn!

2. June 2018

Jette

Flot, humoristisk og musikalsk forestilling.

2. June 2018

Jesper P.

❤AAT

2. June 2018

Jørgen Kjær Jørgensen

Super god oplevelse fantastiske skuespillere flot sceneopsætsning og god musik.

2. June 2018

Britta Gregersen

Fantastiske stemmer God kemi skuespillere imellem Der var plads til humør

2. June 2018

Trine

Fantastisk! Som altid en oplevelse at komme på Aalborg teater med dygtige skuespillere.

2. June 2018

Hanne Vestergaard Pedersen

Formidabel forestilling! Ulideligt varmt i salen for os der så på - det kan man simpelthen ikke byde sine gæster! En bod mere til salg af is og drikkevarer ville have hjulpet gevaldigt - det kan lade sig gøre, også selvom det er et gammelt smukt teater! Men igen fuldstændig fantastisk Forestilling.

2. June 2018

Poul Erik Sørensen

Enestående forestilling.Imponerende at aal kan magte en sådan opgave på det niveau. Salen var dog så varm, at man ikke fik det optimale ud af forestillingen. Vi måtte simpelthen kapitulere i pausen!

1. June 2018

Per Esbensen

Rigtig - rigtig super musical .... flot opsætning og gode sangere /skuespillere . Fantastisk oplevelse ...

1. June 2018

Lis buchholtz

Nød hvert minut af forestillingen, kan kun gi' 5 stjerner.

1. June 2018

Bente Wædeled

klart den bedste forestilling i denne sæson!

1. June 2018

Lars H. Rasmussen

Fantastisk forestilling. Gode sangere/skuespillere. God humor og skønne kulisser. 1000 TAK.

1. June 2018

Gitte Nielsen

Fantasik Go underholdning Go oplevelse Sangen de sang var overvendleden.. Tusind Tak alt var til UG.

1. June 2018

Allan Håkansson

Det var helt fantastisk og i flot tråd med historien som vi kender den fra filmen. Virkeligt smuk sang:-)

1. June 2018

Lisbeth Egekvist

En utrolig god oplevelse: dygtige sangere, humoristiske indslag og smukke kostumer. Noget af det bedste, jeg har oplevet på Aalborg Teater.

1. June 2018

Conny og Axel Moe

Det var en fin, fin forestilling. Vi sad på række 6 og kunne både se og høre alt. Vi vil især fremhæve Marias og børnenes præstationer. Den enkle scenografi var også god. De noget utrerede frisurer var hverken sjove eller en del af tidsbilledet sidst i 30'erne. I øvrigt havde vi et barnebarn med i forestillingen, hvilket det naturligvis ikke blev ringere af.

1. June 2018

Christian Larsen

Endelig var der en forestilling på Aalborg Teater, som var værd at gå efter. Der var et godt flow over forestillingen og nogle gode sangere til at bære den

1. June 2018

Karina Poulsn

Fantastisk forestilling, jeg synes at alle skuespiller om det var børn eller voksne var talentfulde. Dejligt når man kan læne sig tilbage og nyde både sange og skuespil.

1. June 2018

Gitte

Rigtig god og underholdende forestilling!

1. June 2018

Anita Pedersen

Fantastisk Forestilling

1. June 2018

Randi Gass

Flot opsætning, gode skuespillerpræstationer og dygtige sangere.

1. June 2018

Stoumann

Super oplevelse

1. June 2018

lars og bodil suldrup

virkelig god. med en god start i cafen.alt i alt i godaften

1. June 2018

Heidi Troels Elsnab

Fantastisk Forestilling

1. June 2018

majken sundby

En helt igennem formidabel forestilling. Skuespillerne præsterede flot og børnene var supergodt castet. Fantastisk oplevelse

31. May 2018

Svend Erik Larsen

Fin oplevelse!

31. May 2018

Mette Kjærulff

Hyggelig Forestilling med fantastisk sang. Og skønne børn.

31. May 2018

Brian Pedersen

Flot opsætning med romantik og humor, dejlige person præsentationer store som små.

31. May 2018

Jan michelsen

Så godt

31. May 2018

Bente

Allerbedste AAT oplevelse iår❤

31. May 2018

Volmer have nielsen

31. May 2018

Marianne dahl nielsen

31. May 2018

Helle Dreyer Christensen

Flot og fantastiske skuespiller. Flot og virkelige fantastiske sangere, som virkelig kan synge. Børnene er vidunderlige.

30. May 2018

Lene

30. May 2018

Karin Gydesen

Flot, sjov og underholdne

30. May 2018

Hanne Thusgaard

Fantastisk forestilling

30. May 2018

Majbritt

Fuldstændig fantastisk!!

30. May 2018

Hanna

Fed forestilling! og meget tro mod filmen. Kan ikke andet end at blive i godt humør.

29. May 2018

Elin Poulsen

Det var en rigtig dejlig oplevelse at overvære The Sound og Music i aftes! Meget dygtige sangere, skuespillere og skønne børn gjorde oplevelsen til en skøn oplevelse!

29. May 2018

Marianne Lybæch

Tak for en rigtig dejlig oplevelse med en fin opsætning og nogle dygtige skuespillere/sangere.

29. May 2018

Mette

Fantastisk god! Men forstyrrende med de mærkelige tjenestefolk.. dem kunne jeg gidt undvære! Abedissen sang intet mindre end fabelagtigt og alle hår rejste sig på min krop!! Super oplevelse!

29. May 2018

Else Søgaard

Helt fantastisk oplevelse, dygtige skuespillere som performede til UG, alle sang imponerende, så helt igennem en rigtig dejlig musikoplevelse.

29. May 2018

Maja og Egon Hundahl

Det var en god oplevelse med god musik og sang

29. May 2018

preben theilmann jensen

Fremragende underholdning.

29. May 2018

Anitta

Jeg flyttede til Aalborg i 1997, hvor jeg studerede. Allerede dengang stiftede jeg bekendtskab med Aalborg Teater. I dag ser jeg mest familieforestillinger. Og det er det samme jeg forundres over som dengang. Opsætningen med få rekvisitter er helt unik for teatret. Og i denne forestilling var skitsen for musicalen, jeg kan udenad ,simpelhen så sjov og underholdende. De figurer, der så ofte var på scenen uden egentlig at være en del af stykket, var med deres finurlige frisurer og specielle attituder med til at gøre sceneskiftene ikke det mindste trivielle. Tværtimod huskede vi dem og grinede af dem efterfølgende. Den originale musical var fin med fantastisk sang og musik. Kostumerne var så flotte i de skrigende farver, der gjorde historien en fryd for øjet. Vi er en familie på 4 med stor spredning aldersmæssigt, og alle fik noget med derfra. På trods af, hvad der føltes som 40 graders varme og udsigten til en forestilling på 2 timer og 45 minutter holdt alle ud - og det siger altså meget i min familie:-)

29. May 2018

Kirsten Karkov

Det var en kæmpe stor oplevelse

29. May 2018

Amanda Øllgaard

Visuelt behagende og fantastisk musik og stemmer. Vi glemte tid og sted.

29. May 2018

Jane Boye

Fantastisk teateroplevelse. Super gode skuespillere.

29. May 2018

Jane Boye

Fantastisk teateroplevelse. Super gode skuespillere.

29. May 2018

Marianne Laursen

29. May 2018

Anne mie jessen.

Enestående

29. May 2018

Herluf Christensen

Dygtige skuespillere, især børnene og Maria var rigtig gode. Dejlig musik og gode sange og en god historie. Det, der kostede den sidste stjerne, var at forestillingen nogle steder virkede lidt "overskruet", f.eks. de mærkelige frisurer hos nogle personer, og den lidt krukkede opførsel hos tjenestefolkene på slottet. Det virkede for mig lidt malplaceret. Og så var der meget varmt i teateret i aftes! Kan der mon gøres noget ved det?

29. May 2018

Nielda Hejlesen

29. May 2018

Lone

Fantastisk, storslået, helt utrolig skøn og medrivende præstation - størrer fås det ikke!

29. May 2018

Karin Vinther-Jensen

En helt igennem veludført forestilling med vidunderlig musik og eminente skuespillere! Kan kun anbefales!

28. May 2018

Helle Jørgensen

Flot Forestilling. Fantastiske børn, som både synger og spiller utrolig flot

27. May 2018

Stinne Just

Skøn forestilling for børn og voksne

27. May 2018

Lone

Super flot Forestilling, vil gerne se den igen:-)

27. May 2018

Peter Færch

Super!!!!

27. May 2018

Lone

Rigtig god forestilling - både for børn og voksne.

27. May 2018

Lene

Fantastisk oplevelse!!

26. May 2018

Bodil Fredborg, Bakkehusvej 4, 9300 Sæby

Det er en fuldstændig fantastisk forestilling. Abedissens stemme , man får gåsehud - utrolig flot. Marie - flot stemme samtidig sjov og alligevel alvorlig. Børnene - jamen vi mangler ord - lille Greti - ja dem alle. De gør det bare så flot hver og en. Og Rolfs akrobatik, så sjovt og utrolig godt timet flot flot. Vi kunne jo blive ved. Fantastisk flotte og meget fantasifulde kulisser og musikkerne spillede så dejligt. Jamen det hele smelter sammen til en ganske fantastisk forestilling - en forestilling man ikke sådan glemmer, den vil stå for os ,som noget helt særligt.

26. May 2018

Mette Nyfjord

Det var så flot at se. Kørte fra Nordfyn og det var hele turen værd! Kæmpe ros til børnene- i er fantastiske! Imponerende skuespil. Fik gåsehud ved de fantastiske klange i de skønne sange. Kæmpe klapsalve til alle.

26. May 2018

Ida Maria

Liesl, Frederik, Kurt, Brigitta, Marta og lille Gretl. I ER FANTASTISKE!! Og Karoline kan sagtens bære rollen som Maria, hun er jo den fødte Maria og så venligt et menneske. Alle skuespillere synger og danser fuldstændig fantastisk ❤️❤️❤️

26. May 2018

Aksel

Super forestilling.

26. May 2018

Susanne Burmester

Et super god stykke , dejligt med alt det musik og dygtige medspiller

26. May 2018

Annie Pedersen

meget gode sangere, rigtig flot optræden af alle medvirkende

26. May 2018

Marianne

26. May 2018

Thora Lynggaard

Fantastisk forestilling, spændende kostumer og scenografi, fremragende performance!

26. May 2018

Tinna Bjørn

Jeg synes det var en rigtig god forestilling, med nogle virkelig dygtige skuespillere/sangere. Havde dog lidt svært ved at forstå meningen med valg af måden nogle af skuespillerne var karakteriseret på. Eksempelvis med underlige parykker.

26. May 2018

René Petersen

Fantastiske sangere! Fantastiske skuespillere! Mesterligt opført! Afgjort en af de bedste, hvis ikke den bedste, teateroplevelse jeg har haft. Tusind tak!

26. May 2018

joan henriksen

super forestilling

26. May 2018

Stine Nygaard.

Super god forestilling. Apedisen var fantastisk!!! Det eneste jeg ikke ku li, var at der nogle gange var byttet om på sangene. Så de kom på forkerte tidspunkter......... Ellers var det en fantastisk oplevelse.

26. May 2018

Julie jensen

Fin Forestilling og dejlige skuespillere. Personligt er jeg ikke så meget til at nogle af karakterene var gjort meget “sjove”! Jeg synes det var alt for meget og jeg synes at mange af de fine ting ved Sound if Music (kærlighedshistorien, den dystre historie) blev rigtig meget væk i at det skulle være sjovt! En skam!

25. May 2018

Jane Zimmer.

En meget underholdende og velspillet forestilling. Dygtige sangere og sjove figurer. Tak for en varm, men skøn aften.

25. May 2018

Torben Ejdrup

Super god oplevelse.

25. May 2018

Inge Jensen

Super godt stykke.

25. May 2018

Hanne Kastrup Hansen

Skøn Forestilling og nogle charmerende unger.

25. May 2018

Sonja

Flot opsætning - gode skuespillere - særligt Maria og børnene

25. May 2018

Liselotte Johansen

Skøn oplevelse

25. May 2018

Jannie

Dejlig forestillingen. Børnene og abbedisse var forrygende. Marias sangpræstation var ikke helt overbevisende. Nogle af kostumerne syns jeg var lidt klæde-ud-agtige og så ville jeg foretrække mere af det flotte dans og mindre komik. Det var en fornøjelse at se Thomas Bang i det nordjyske igen.

25. May 2018

Jette Jacobsen

Super gflot forestilling. Fantastisk så tæt, den ligger op af filmen. Thumps up

24. May 2018

Anette Sørensen

Super Forestilling , utrolig dygtige medvirkende,

24. May 2018

Lotte Skaarup

Dejlig musik. Godt skuespil og en del sjove momenter. Godt for alle aldre. TAK.

24. May 2018

Anne Grethe Skov-Nielsen

Fremragende opsætning. Nød hvert minut!

24. May 2018

Hanne

Dejlig

24. May 2018

Sisse

Super forestilling. Dygtige skuespillere. Fantastisk oplevelse.

24. May 2018

John Amtoft-Christensen

Fem stjerner

24. May 2018

Morten Denaa

Fantastisk forestilling der varmt kan anbefales. Aalborg Teaters cast forstår at fortælle en god historie på forbilledlig vis. Vil se om det er muligt at få billetter til at se forestillingen igen. Dacapo til Aalborg teater

24. May 2018

Karen Margrethe Rasmussen

24. May 2018

Anna

Kanonflot scenografi og dygtige børne-skuespillere! Jeg må for første gang tilstå, at jeg var skuffet da jeg gik hjem fra AAT i aftens. Jeg synes sangpræstationerne for de to hovedroller var direkte svage. Tak for abbedissen og "16 årige" Lisel (som sagtens kunne have spillet Maria)

24. May 2018

Stefan

Fantastisk god, sjov og underholdende Forestilling! Rigtigt dygtige skuespilspræstationer, især børneskuespillerne fortjener ros...

24. May 2018

Heidi

En helt fantastisk oplevelse

24. May 2018

Tine Rasmussen

En hel igennem fantastisk oplevelse. Virkelig gode sangere, geniale sceneskift, den levede fuldstændig op til vores forventninger

23. May 2018

Dorte Kronborg Hyllested

Helt fantastisk oplevelse - forrygende velspillet af alle aldre. Et festfyrværkeri af skuespil, musik og sang - og HØJT humør... En skøn, skøn aften på Aalborg Teater :):)

23. May 2018

Birgit

En absolut dejlig aften med ros til alt, børnene fortjener dog lidt extra. Kan varmt anbefales.

23. May 2018

John Leergaard

Vi syns ikke den kunne stå mål med filmen. Vi synes der manglede noget slev om det på teater

23. May 2018

Anne Freundlich

23. May 2018

Aase Kallehave

Dejlig oplevelse. Velspillet og smuk musik

23. May 2018

Lars og Line Kjeldgaard

Fuldstændig fantastisk og helt igennem fremragende musical ! Kæmpe ros til ALLE medvirkende Vi var dybt bevægede og glemmer ikke den gode oplevelse foreløbig ..... det var iøvrigt anden gang min datter så denne super opsætning på Aalborg Teater (hun var der var der med sin mor i sidste uge!)

23. May 2018

Lonnie Helene Pichler

Intet mindre end fantastisk!

23. May 2018

Sanne Nielsen

Fantastisk forestilling:-) tiden stod stille i den tid forestillingen varerede.

23. May 2018

Else

Fantastisk forestilling

23. May 2018

Kirsten Skaarup Bojer

Den mest fantastiske teateroplevelse. Alt var perfekt. Skuespillere børnene var eminente kulisser musikken Tusind tak for en skøn, skøn oplevelse

23. May 2018

Carina

Flot Forestilling med en sjov fortolkning og fantastisk musik

23. May 2018

Anette Juhl

En af de flotteste, bedste og helt igennem smukkeste forestillinger vi har set. Godt gået !

23. May 2018

Kirsten Andersen

Det var en fantastisk livsglæde aktørerne udstrålede, både de store og små. Stykket var tro mod historien og musikken. En dejlig og fantastisk oplevelse.

22. May 2018

Pia Sindbæk

Jeg var supergodt underholdt. Jeg nød, at stykket kun var moderniseret en smule, med nogle lidt skøre kostumer ind i mellem, at man traskede igennem sofaen i stedet for at gå udenom og tilsvarende små finesser. Flot scenografi, som gav de helt rigtige illusioner, selvom den stadig var enkel og resten af scenen var åben. Og så sang de bare som en drøm alle sammen - især må priorindens sangtalent fremhæves - det var lige så de små hår rejste sig. Tak for en god klassiker, som ikke var ødelagt i innovationens hellige navn. ;o)

21. May 2018

Helle Nørager

Super flot og godt stykke. Dejlig musik og dygtige skuespillere.

21. May 2018

Birthe Odgaard

Virkelig dygtige skuespillere.

20. May 2018

Tine

Fantastisk forestilling med dygtige performere. Fantastiske stemmer og rigtig flot sceneshow

20. May 2018

Martin

Jeg synes det var et rigtig godt stykke. Scenografien virkede simpel og super god. Historien var fangende, og skuespillet var godt. Sangene var godt oversat og replikkerne blev leveret gribende og sjovt.

20. May 2018

Kirsten Christensen

20. May 2018

Tinna Møller

19. May 2018

Helle Kvist

Det var en suveræn god forestilling!! Meget flotte skuespil- og sangpræstationer - ikke mindst af de 7 von Trapp-børn!! Wauw!! Kan på det varmeste anbefale andre at se forestillingen - og det er desuden en dejlig historie!

19. May 2018

Ulla

Fortryllende vidunderlig!

19. May 2018

Ellen Abildgaard

Hej! En flot aften, men jeg synes at de 2 tjenere var lidt overspillet, og ligeledes manglede Von Trapp lidt stemme og rygrad, efter min smag, derfor kun 5 stjerner.

19. May 2018

Gert

Super opsætning, alt OK

19. May 2018

jens chr jensen

Flot noget af det bedste vi har set i lang tid og fantastisk sangstemmer.

19. May 2018

Hans Bjørn

Bare ok

19. May 2018

Tina Kjelgaard Kristensen

19. May 2018

Dorthe Ulrik og Lone Ulrik

Fantastisk oplevelse!!!!

19. May 2018

Tine

Fantastisk stykke - super præstationer

19. May 2018

Lars

Fantastisk oplevelse

19. May 2018

Annemette Weinreich

18. May 2018

Dorte

Dejligt at gense denne skønne musical. Fantastisk oplevelse som man skal unde sig selv især hvis man elsker musicals.

18. May 2018

Mette R. Jensen

Flot og rørende forestilling, smukt sat op og med fantastisk indlevende, dygtige skuespillere.

18. May 2018

Preben Nyholm

Fantastisk oplevelse Gode sange og dygtige sangere Alle spillede deres roller rigtig godt Stor ros til de 7 børn, de gør det fantastisk godt.

18. May 2018

Marianne Schou

En skøn, engageret udgave af "The Sound of Music". Et frisk pust med de flotte farver på visse kostumer og hår/parykker. En dejlig aften med de mange kendte sange.

18. May 2018

Helle Mogensen

Det var den mest fantastiske Forestilling, jeg længe har set. Dejlige sange, dygtige skuespillere og skøn skøn underholdning.

18. May 2018

Else skovlund

Rigtig god forestilling. Med super sanger og skuespiller både små og store. En oplevelse som er værd at køre efter. Eneste lile bitte minus er vi manglede ben plads på balkon.

18. May 2018

Susanne

Oplevelsen kan beskrives med et ord FANTASTISK:-)

18. May 2018

Keld Riber

Fantastisk flot forestilling. De professionelle var meget dygtige, men børnene stjal næsten billedet.

18. May 2018

Rita Nielsen

Det var en helt igennem fantastisk forestilling, med meget godt skuespil og sang af højeste karat. Glæder mig til næste musical.

18. May 2018

Josephine

Så ,,The Sound Of Music'' og var på ingen måder skuffet. Fængende sange, vidunderlige skuespillere og fuldstændig fantastik scenografi. Den ramte filmen godt, og kan ikke forlange mere.

18. May 2018

Pernille Boel Kjær

Jeg var inde og se ,,The Sound of Music'', og aldrig i mit liv har jeg oplevet noget så vidunderligt som denne musical! Dejlige sange, og ikke mindst en helt igennem fantastisk scenografi.

18. May 2018

Anja Ranfelt

Skønt

18. May 2018

Susan Pedersen

Forrygende oplevelse. Fantastiske sange og sangere. Og så de kære børn, er en helt oplevelse for sig selv. Det er ikke ofte, jeg oplever gåsehud.

18. May 2018

Birte

Det var en meget flot forestilling. Det kan godt være, at den blev båret af børnene, men de gjorde det professionelt og med højt humør. De unges ballet-show ved bænken var vovet, men blev udført med stor sikkerhed.

18. May 2018

Jytte Vuust Nielsen

Det var noget af det bedste vi har set i flere år på Aalborg Teater så dygtige skuespillere og fantastiske børn dejlige sange og en fantastisk og flot kulise

18. May 2018

Randi Dissing

Jeg fik billetterne i 70 års fødselsdagsgave, og min mand og jeg mindes ikke at have set noget bedre. De sang så smukt, at vi blev rørt til tårer. Jamen stykket var bedre end filmen. Fantastisk og overvældende. Da vi kørte hjem, var vi stumme af benovelse. Dygtige skuespillere, fantastisk iscenesættelse, overdådig musik. Find selv på mere ros. Intet er for meget. Jeg tror, stykket vinder årets Reumert.

18. May 2018

Jette

18. May 2018

Anni Bøgebjerre

En dejlig forestilling med både smil og alvor. Nogle fantastiske skuespillere der leverede varen i top. Tak for en skøn aften.

18. May 2018

kirsten@s-sorensen.dk

Bare formidabel.

18. May 2018

Victoria

En virkelig spændende og god oplevelse, med massere gode sangere og et godt show.

18. May 2018

Niels Erik

En fantastisk oplevelse - god skuespil og sang fin fin .....

18. May 2018

Charlotte Pedersen

Helt fantastisk forestilling. Utrolig dygtige skuespillere og flotte kulisser.

18. May 2018

Winnie Sanden Mortensen

Fantastisk forestilling, super oplevelse, bedste forestilling på Aalborg Teater i mange år

18. May 2018

Alice

18. May 2018

HM

Fantastisk forestilling!

18. May 2018

Niels Erik

Meget flot forestilling. Det kan godt være, at det var børnene, som bar den, men de gjorde det rigtig godt og med strålende humør. Der var smarte sceneskift og meget praktiske kulisser. De unges ballet omkring bænken i haven var lidt vovet, men sikkert udført.

18. May 2018

Anette A. Mortensen

Der er kun et ord, der dækker - FREMRAGENDE

17. May 2018

Morten og Helle Lundgreen

Helt igennem en god aften - det bedste i hele sæsonen

17. May 2018

Jytte Lind Lassen

Fantastisk forestilling. Dejligt med levende musik, der lød rigtig godt. Det var skønt med lidt skæv humor. Alle skuespillerne gjorde det godt - og børnene var valgt godt til rollerne. Alt i alt en dejlig aften

17. May 2018

Sofie

Fantastisk forestilling.

17. May 2018

Hanne Marie Kristensen

Tusind tak for en super flot forestilling :-) :-) :-). Var virkelig en oplevelse at se / og høre :-) :-) :-) WAUW :-) :-) :-)

17. May 2018

Lisbeth

En rigtig dejlig oplevelse. Skønt I havde holdt jer til originalen, og ikke eksperimenteret med forestillingen. Nogle skønne børn I havde fundet.

17. May 2018

Anne Mette B. K. Nielsen

Altså nu bander jeg lige, HOLD KÆFT hvor var det godt!! Kunne se da jeg kom hjem at det ikke var de samme skuespillere som på billedet for de fleste af børnenes vedkommende, men hvor var de bare alle sammen pragtfulde. Jeg nød det i fulde drag til trods for ondt i nakken af at kigge så meget op fordi vi sad på forreste række :D Jeg sad vist og stor smilede hele tiden..og fik kuldegysninger også. Det var bare helt fantastisk og fortjente den stående ovation som de fik. Jeg er desværre førtids pension så havde pengene været der så skulle jeg klart ind og se den igen. Det var min mors julegave så det var noget vi længe havde set frem til. Tusind tak til ALLE de pragtfulde optrædende for nogle virkelig skønne timer <3

17. May 2018

Louise

En super fed forstilling, med et godt fokus på den oprindelige historie og musik samtidig med krydderi af nytænkning og kreativitet. Dog synes jeg at stykket fik nogle seksuelle undertoner der ikke gavnede den ellers så romantiske fortælling om ægte kærlighed. En ernæret dejlig og talentfuld børnerække og nogle små humorindspark der ikke var til at lade være med at fnise af.

17. May 2018

Poul Møller Larsen

Fremragende

17. May 2018

Jette Thorstensen

Flot opsætning. Alle skuespillere er gode - specielt ros til børnene

17. May 2018

Liselotte Kruuse

Helt fantastisk, en meget stor musikalsk oplevelse. Var spændt på, at høre på dansk, men blev positivt overrasket. Flot sang, musik og opsætning. Fedt med de små og anderledes twists.

17. May 2018

Dorte Busk

Dejlig oplevelse med fantastiske sange .

17. May 2018

Hanne Jonstrup

17. May 2018

Birthe Erichsen

Super god forestilling

17. May 2018

Karina Nissen

fantastisk forestilling men mega varm aften.

17. May 2018

Birgit Andersen

Dejlig oplevelse, rigtig god Forestilling.

17. May 2018

Birgitte Loft

Dejlige skuespillere, meget udtryksfulde - alle sammen. Skøn sang, og flotte kulisser og sjov måde at skifte scener på, så scenen blev "levende". Tak for dejlig aften!

17. May 2018

Ingrid Vinther

Flot - fantastisk opsætning fantastiske skuespillere . Skøn oplevelse.

16. May 2018

Karen Jacobsen

Det er en virkelig dejlig forestilling med dygtige musikkere og skuespillere, der også kan synge. Når jeg ikke giver den sidste stjerne er det fordi der er lidt problemer med lyden. I hvert fald smutter nogle af replikkerne for os, der ikke hører helt godt.

16. May 2018

Dorte Elkjær - Gregersen

Blændende Forestilling Flot og nærværende spillet, fantastisk sunget. For en gang skyld var det en fornøjelse at opleve kostumer og kulisser - et brud med den meget minimalistiske stil. Ønsker flere forestillinger a la denne så man føler sig løftet op og ud af hverdagens trivialitet

16. May 2018

Karin lykke

Den var bare god.

16. May 2018

Jeanette

16. May 2018

lizzafoghnielsen@stofanet.dk

Hej. Vi er fire gamle piger, som har abonneret på Aalborg teater i rigtig mange år. Vi var enige om at det er stykket som overgik det hele i denne sæson, The Sound of Music med kaptajn von Traps syv dejlige børn, de skal have alle roser de kan få fra vores side. Vi glæder os til næste sæson hvor vi skal se West side Story. Mvh Lizza Nielsen

16. May 2018

Maria Nielsen

Rigtig god, flot og professionelt fremført! Søde og dygtige børn! Som altid en dejlig oplevelse i Aalborg Teater!

16. May 2018

Thea

Et rigtig flot stykke med fine kulisser, godt skuespil og fantastisk musik..

16. May 2018

Maren Juel

3 ting: den gode, den irriterende og den trælse: Den gode: Forestillingen!! :-) Den irriterende: At forestillingen UDEN FORKLARING blev udsat 11 minutter :-( Den trælse: At den is, vi ville nyde i pausen var blød som softice - Softice på pind er en besværlig sag. Sagde den til herren med skæg - han ville lade det gå videre - men: ½ is til fuld pris :-(

16. May 2018

Charlotte Sten

Fantastisk forestilling, god musik og sang. Herligt med børn med i forestillingen, de spillede så flot.

16. May 2018

Michael Hummelshøj

En stor og nærværende oplevelse.

16. May 2018

Tove Pedersen

En flot forestilling - en dejlig teateraften.

16. May 2018

Astrid Hjermitslev Andersen

Fantastisk forestilling. Virkelig gode skuespiller præstationer. Forestillingen er tro mod fortællingen som vi kender den, og tilfører samtidig en overraskende, men virkelig velfungerende, moderne stil med stærke farver på kulisser og kostumer. Overvejer kraftigt at købe billet til forestillingen én gang til!

15. May 2018

Carina Vestergaard

Fantastisk musik, dygtige skuespillere. Sød historie

15. May 2018

Kirsten

På en gang både helt nede på jorden menneskelig og virkelig kunst på højt plan, i en skøn forening.

15. May 2018

Gitte Pedersen

Super god opsætning, dejligt musik og sangere

15. May 2018

Inge Østergaard

En rigtig flot Forestilling og hvor sang alle godt!

15. May 2018

Margrethe

Fremragende og imponerende Forestilling. Skuespilpræstationerne, både voksne og børn, i top! Abbedissens smukke stemme var da helt fantastisk. Lyssætningen imponerende.

15. May 2018

Stine Harbøll

Gennemført og tro mod historien :)

15. May 2018

Kirsten sølvberg

Efter en sæson hvor de andre forestillinger er blevet omskrevet til ukendelighed, var der endelig en Forestilling som blev opført både humoristisk og sobert

15. May 2018

Eva Krog Andersen

Hold nu op hvor var det en god forestilling. Jeg ville give 200 **** hvis det var muligt. Alt, ja alt var så gennemført. Pisse godt musik, gode sangere der virkelig kunne synge igennem. Hvor lød det smukt! Så flotte nogle danse med akrobatiske spring. Super godt og flot så det ud! Wauw. Kulisserne var så smukke. Det må have taget laaang tid at lave dem. Sjove stillinger med højt garn og fede kostumer. Og skønne skuespillere, både store som små. Jeg har ikke nydt en forestilling så meget, i flere år, så højt humør herfra. Anbefaler alle at se den. Den gør noget godt for folk. Man bliver glad i låget af at se den. Wauw... Håber jeg har husket Alle, men det har jeg nok ikke. Tak for denne forestilling! Vil gerne se den igen-igen.

15. May 2018

Helga Hansen

Helt igennem fantastisk Forestilling. Super scenografi, super skuespil og dejlig lyd. Flotte præstationer af både børn og voksne Det er en absolut klassiker , som jeg kun kan anbefale andre at se.

15. May 2018

Anja

Skøn og energisk musical hvor jeg helt blev revet med.

15. May 2018

Lars W Gravesen

En fantastisk forestilling der havde det hele. En oplevelsesrig aften i Aalborg Teater til Sound Of Music. Det kunne ikke gøres bedre

15. May 2018

Ria Høgfeldt Jensen

Sound of Music Alle sang dejligt og især børnene var meget søde og charmerende. Det var en rigtig god måde, at dekorere scenerne på. Det virkede rigtigt godt med orkestret på scenen. Jeg nyder at se et stykke, der er til at forstå både scenisk og intellektuelt.

15. May 2018

Elsa Toftelund

Super god Forestilling

15. May 2018

Karl Martin Andersen

En helt fantastisk oplevelse.

15. May 2018

Trine Philipsen

Det var en rigtig god forestilling. Skuespillerne var alle fantastisk dygtige lige fra voksen til barn. Og sangene blev sunget smukt og flot. Stykket rørte en dybt og kulisserne var meget fint lavet. Tak for en rigtig god oplevelse

15. May 2018

Rasmus

Den gamle historie blev præsenteret autentisk, med et strejf af humor. Særdeles velspillet.

15. May 2018

Maja Højgaard

Det bedste stykke jeg længe har set på Aalborg Teater. Er tidligere blevet skuffet over de stykker jeg har været inde og se.

14. May 2018

Helle Krog

Smuk, underholdende og flot fortolkning af musicalen! Sang og musik sad lige hvor det skulle. Humoren i replikkerne og skuespillernes timing var perfekt.

14. May 2018

Rikke Bruun

En helt fantastisk oplevelse.

14. May 2018

Christina

Fantastisk forestilling. Både for børn og voksne.

14. May 2018

Alice Florents Krogh

Det bliver kun til 2 stjerner. Skuespillet (selv om det var lidt overspillet) og sangstemmerne var der ikke noget i vejen med. Men jeg har svært ved at se hvorfor det er nødvendigt at lave en så fin romantisk/tankevækkende forestilling om til en Tegnefilm. Med tåbelige parykker/påklædning. Jeg kan ikke se hvad intentionen var med det. Børnene kunne sikkert godt have set forestillingen uden alt det pjat. Hørte faktisk flere sige det samme. Det er jo os der betaler de dyre billetter, ikke børnene.

14. May 2018

Berit Simonsen

En fantastisk forestilling. Flotte kostumer og flot scenografi. Fantastisk sang og skuespil

14. May 2018

Inger Svendsen

En virkelig god forestilling med fremragende sang- og skuespilpræstationer.

14. May 2018

Heidi Larsen

Flot fortolkning af den gamle historie. Vi var 3 generationer af sted og alle var grebet af de dygtige skuespillere, sangene og de flotte kulisser.

13. May 2018

Dan Møller

Det var super godt lavet en forestilling hvor man bliver rørt til tårer

13. May 2018

Lone

Super god forestilling.

13. May 2018

Betty Rode

En meget fin fortolkning - imponeret over, hvordan man havde løst svære passager - helt unik. Gik fra teatret med en glad følelse - til trods for alvoren Sangene blev udført så dejligt - Så tak til de ensemblet, der er topkarakter til forestillingen

13. May 2018

Birthe Overlade Pedersen

Medlevende teaterstykke. Anderledes tilgang til stykket på den gode måde, og med humor.

13. May 2018

Walther Just Kjølby

En af de bedste forestillinger vi har oplevet gennem de 56 år vi har haft abonnement til store scenei Aalborg teater. En stor nydelse at se/høre de unge mennesker.

13. May 2018

Cathia Dalgaard Christensen

Min mand og jeg havde en fantastisk oplevelse. Sjældent har vi hørt så smukke sangstemmer. Den musical er anbefalelsesværdig.

13. May 2018

AnneMette Lorentzen

Super Forestilling

13. May 2018

AnneMarie Hansen

Fantastisk oplevelse.

13. May 2018

Anne Marie Andersen

En hel fantastisk dejlig oplevelse . Dejlig musik og sang , dygtige skuespillere og ikke mindst de 7 børn var helt fantastiske . Flot opsætning. En oplevelse man blev glad af .

13. May 2018

Knud Pihl

Rigtig god forestilling med gode skuespillerpræstationer og vellykkede sceneskift. Dejlig musik Kan stærkt anbefales.

13. May 2018

Eva Brøndum Myrtue.

Helt fantastisk.Jeg fornemmede at alle tilstedeværende nød forestilling.Det var så absolut den bedste oplevelse, jeg har haft på Aalborg Teater i mange år.

13. May 2018

Kristina

En fantastisk forestilling. Jeg havde begge mine børn med på 10 og 14 -de synes rigtig godt om den.. Vi glæder os til næste gang vi skal besøge jer.....

13. May 2018

Charlotte

Dejlige sange og sangere, og første del er skøn. Anden del blev lidt langtrukken

13. May 2018

Jørn pedersen

En super dejlig Forestilling , som vi nød i fulde drag

13. May 2018

Aase Hansen

En af de bedste oplevelser i de ca. 20 år vi har haft vores teaterklub. Alt var bare så godt ingen nævnt ingen glemt.

13. May 2018

Marian Hartmann Jensen

Super Forestilling , dejlig musik og sang.

13. May 2018

Lis Andersen og Sanne Quist

Skøn eftermiddag

13. May 2018

Inger Echers

Synes det var en flot og spændende oplevelse, og en særlig ros til de dygtige børn, havde 2 piger med på 11 og 12 år, de var også begejstret, deres første besøg i teatret, så det var en positiv start.

12. May 2018

Mette

Virkelig godt! Super fantastiske sangere! Især Nonen var fantastisk!

12. May 2018

Ingrid Ulrich

Kort og godt. FANTASTISK

12. May 2018

Jette Overgaard

det var en super fin fortolkning af the sound of music. jeg har set filmen nogle gange. handlingen var kommet godt med, kostumer, rekvisitter og et touch af nutid.... FLOT og SJOV :)

12. May 2018

Julie M.

Forrygende, rørende og ekstremt smuk forestilling! Alle, børn såvel som voksne, spiller og synger til perfektion.

12. May 2018

Julie Vadnais

The children were great but Karoline Brygmann’s voice wasn’t strong enough to carry the role nor did she seem to know what she should feel in any particular scene. Musical direction and performances were otherwise good, with a standout performance by Lisbeth Kjærluff. I am not a traditionalist, but I do require justification and there was absolutely no justification for the hair design, costume design or stage design. What was the point of the Communist Mother Mary and the Euro/Trump-trash gold cupids and sofa? And though the stage design gave the director huge spaces to work in, he chose to have the actors line-up nicely along the apron for most of the show leaving us in the front rows with kinks in our necks. Oddly, for most of the performance I felt as if the director did not want to make a musical.

12. May 2018

Henrik og Inge knudsen

Særdeles god

12. May 2018

..

fantastisk forestilling

12. May 2018

Knud Erik Gravgaard

Det var en kanongod oplevelse,med usædvanlige gode aktører. En pragtfuld musikalsk oplevelse.

12. May 2018

Ebbe Trenskow

Jeg takker for en vidunderlig og dejlig aften. Tak til alle mine kollegaer, skuespillerne, sangerne, orkestret, og JA, ALLE medvirkende ,for en dejlig oplevelse i mit gamle teater. Jeg har selv for mange år siden spillet Max Detwieler på Aalborg Teater, så jeg kender forestillingen, og denne aften i Jeres selskab var en forrygende vidunderlig oplevelse. Og så vil jeg heller ikke glemme de vidunderlige børn der var med, "I var dejlige og fantastisk gode i jeres roller", Tak for en dejlig, vidunderlig oplevelse og tak til min gamle ven Rolf Hein for en stor aften. KH. Ebbe Trenskow. (Jeg vil se forestillingen igen )

12. May 2018

Ninna Rask

Rigtig god musical med gode skuespillere, både voksne som unge. Et dejligt tilbageblik på en vigtig tid i den danske historie

12. May 2018

Christina Bonde

Det er en helt igennem fantastisk forestilling. Meget professionel opført, godt musik og med en god portion humor. Jeg var underhold fra start til slut :)

12. May 2018

Ane Marie/Preben Olesen

Desværre - var der "kun" plads til 6 stjerner. Det var den mest fantastiske forestilling, vi længe har set/hørt. Så utrolig flot spil og sang. Og finurlige kostumer - og hår. Alt i alt en helt uforglemmelig aften. Tak.

12. May 2018

Mette Ditlev

En rigtig fin forestilling. Den begrænsede sceneplads udnyttes på bedste vis. Det giver en fin nærhed at teaterrummet ikke er så stort, publikum er virkelig med. Både manden, barnebarnet og jeg havde en super oplevelse.

12. May 2018

Matilde

Fantastisk forestilling! Så flot udført og godt spillet af alle medvirkende.

12. May 2018

Mona Ulf

Intet mindre end fantastisk oplevelse.... følte jeg var midt inde i min yndlingsfilm ... alle de smukke sange blev sunget smukt... Store skuespiller præstationer og karaktererne lignede helt vildt de "ægte".. Jeg blev faktisk rørt dybt i hjertet... STORT bifald herfra.❤❤❤

12. May 2018

Lotte Jensen

Overraskende, rørende, sjov og alligevel tro mod den musical vi kender. Alletiders Forestilling!

12. May 2018

Kurt Nielsen

Flot familieforestilling.

12. May 2018

Dorte Mikkelsen

Fantastisk og nærværende oplevelse. De skønneste børn - de klarede det super flot. Helt klart en oplevelse værd!

12. May 2018

Tove Søby

Humoristisk og godt opsat stykke. Gode skuespiller præstationer.

12. May 2018

JG

Meget flot opstilling af høj kvalitet! Det er nemt at rose samtlige elementer af forestilling - musik, kulisser, skuespil, skuespillere .., men Maria var særdeles god, meget betagende, og ganske dragende. Dog skete der noget i 2. akt. Da vi kom tilbage efter pausen, var det som om, at skuespillerne mistede 'gejsten'. Stadig gjorde de et flot stykke arbejde, men det var som om, at den tone, der var blevet slået an i starten, ikke var vedvarende. Det var en aldeles fremragende fremførelse af The Sound of music, meget gennemført - meget rørende. Tak for det!

12. May 2018

Kirsten Plesner Thomsen

En god forestilling med meget dygtige skuespillere.

12. May 2018

Else og Per Christensen

Det var en super god oplevelse at se The Sound Of Music. Virkelig fantastisk

11. May 2018

Vaks

En rigtig dejlig oplevelse. Fantastisk sang og musik

11. May 2018

Helle Dahm

Stor oplevelse, gode skuespillere, både voksne og børn, musik og sange så dejlige at høre. En rigtig god aften.

11. May 2018

Peter

Skuffet

11. May 2018

Hans Andersen

Stor musikalitet og spille/ sang-glæde over hele linien. Spændende scenografi.

11. May 2018

Tove Borup

Det var en fantastisk og flot forestilling.

11. May 2018

Mona Krogh Grøndal

Herlig og lidt skæv ift. originalfilmen

11. May 2018

Karin og Erik Holmer-Jensen

11. May 2018

Lene Nielsen

Rigtig god Forestilling med dejlig sang. Når man har set filmen flere gange og har hørt sangene på engelsk, er det selvfølgelig lidt anderlededes, når den er på dansk. Men det har de gjort godt.

11. May 2018

Inger

Super

11. May 2018

Maria fredborg

Super Forestilling, de gjorde det godt, men man kunne måske sidde bedre.

11. May 2018

Lise krohn Jespersen

Original, men samtidig modig og moderne.

11. May 2018

Tine L. Sørensen

Forestillingen er blevet lavet til en "fald på halen" komedie. Jeg opfattede forestillingen som om den lige lå på kanten til at lave grin med den gamle klassiker, hvilket er end stor fadæse i min optik. Ligesom kustumerne på visse personer var latterlig og personerne også gjort til det samme. Jeg havde også en forventning om at når man går til en musical, som er baseret på den vidunderlige sang og musik stykket indeholder, ja så kan skuespillerne også synge, men nej, der var kun én der kunne løfte sangen en anelse (abbedissen). Alt i alt var forestillingen en stor skuffelse for mig.

11. May 2018

Marianne

Super dejlig musical, flot scenografi, godt orkester, gode skuespillere/sangere og dygtige børn.

11. May 2018

Raul Strugar

Elskede den

11. May 2018

Hans Kristen Dissing

En meget vellykket Forestilling!!

11. May 2018

Ole Fristrup Hermansen

En fremragende forestilling med toppræstationer fra skuespillere, børn og musik. Forestillingen kom ikke bare ud over scenekanten - den kom helt ind i sjælen. Tak for en dejlig oplevelse til alle implicerede i forestillingen.

11. May 2018

Ole sørensen

Rigtig godt stykke, gode sangere, og hvor var del lille pige kær.

11. May 2018

Peter Nielsen

Skønt at gense stykket. Og så de dejlige børn.

11. May 2018

Dorte Larsen

Grunden til, at I kun får 4 stjerner, er igen scenografien. Jeg har lige kigget "Sound of Music" igennem fra programmet fra 1984/85, og den er en hel del flottere. Men det var dog en forbedring i forhold til de mange forrige forestillinger længe. Når det er sagt, har det været en pragtfuld oplevelse med dejlige skuespillere hele vejen igennem fra voksne til børn. Pragtfulde sangstemmer og fine kostumer.

11. May 2018

Jytte Christensen

Så dejlig en forestilling og slutte med

11. May 2018

Lotte Vernersen

Fantastisk aften .... skønne sang præstationer og en super lyd, Så vi alle kunne høre det klart.... Gode skuespiller og ikke mindst de dygtige børn.....

10. May 2018

Kate

Så flot en Forestilling, og sikke noget godt musik. Når skuespillerne sang, gav det helt gåsehud, da de sang så godt.

10. May 2018

Julie

Fantastisk forestilling! Den bedste jeg har set rigtig længe

10. May 2018

Jette

Rigtig dejlig oplevelse❤️

10. May 2018

Kirsten

Super go og underholdende

10. May 2018

Gitte Johansen

En helt igennem fantastisk oplevelse og meget tro mod den oprindelige film

10. May 2018

Jens Bols

Vi oplevede en levende og flot forrestilling med flotte præsationer af den enkelte skuespiller. Specielt var der en meget god kemi mellem de voksne og børnene. Den musiske præsentation var også meget flot Med venlig hilsen Ellen og Jens

10. May 2018

David Bølling Hansen

Super god Forestilling, ramte den lige i røven.

10. May 2018

Jette Haugaard Grønhøj

The Sound of Music er en fantastisk og skøn musical Vi nød musikken og de dygtige skuespillere. Vi var særligt begejstret for den charmerende Greti og den sjove og underdanige Frk. Schweiger. Og sikke nogle smukke stemmer, særligt må vi fremhæve Søster Berthe. Vi kan varmt anbefale The Sound of Music,

10. May 2018

Claus

Det første ord der kom ud af munden på mig, da vi var kommet udenfor, var "Henført". Tror aldrig jeg har sagt "henført" før, i mine snart 42 år. Fuldstændigt gåsehudsfremkaldende musik og sang, og så rigeligt billetten værd bare at få lov at høre nonnekoret. Magisk! Og man skal være markant mere hård i filten end jeg åbenbart er, for ikke at overgive sig fuldstændigt til de vidunderlige Von Trapp børn. Gå til dit livs koncert - og få en masse teater med i prisen!

10. May 2018

Tina Østergaard

10. May 2018

Inger Hedeager

Skøn skøn musical

10. May 2018

Jette Larsen

10. May 2018

Anni

Fantastisk flot forestilling. God musik og dygtige skuespillere. Urolig dygtige børn, der trods den lange forestilling klarede det særdeles fint. Skøn oplevelse.

9. May 2018

Charlotte

Fantastisk forestilling...

9. May 2018

Lars Bo Jensen

Supergod forestilling, dygtige skuespillere - især børnene gjorde det godt :)

9. May 2018

Anette Bach

Dejligt og festlig stykke, godt sat op, god musik. Syntes bare man sidder så dårligt på stolene i teatret og ingen ben plads

9. May 2018

Else Godiksen

En fantastisk flot forestilling

9. May 2018

Grethe Østergaard

Helt vild fantastisk Forestilling.

9. May 2018

Eva Mortensen

Super oplevelse - FLOT opførsel og sang! Men puha der var varmt i Salen...

9. May 2018

Kari Blandow Bratholt

9. May 2018

I. Backhausen

Jeg nød det hele, musikken, scenografien og skuespillerne. Børnene var fantastiske.

9. May 2018

Lone Baadsgaard

Fantastisk - forrygende - formidabel :-) SKAL bare ses!

9. May 2018

Helle Nielsen

En fantastisk oplevelse, rigtig dygtige skuespillere, rigtig dygtige børn.

9. May 2018

Trine

Dygtige skuespillere og gode sange. Klart en anbefaling værd!

9. May 2018

Marna lund

Super, super opsætning. Bedre end på film.

9. May 2018

Per Høberg

Flot opsætning, gode humoristiske indslag og god energi

9. May 2018

Charlotte Paulsen

Fantastisk, flot og rørende forestilling.

9. May 2018

Viven Mortensen

Smuk og hyggelig forestilling med dejlig sang , i sær fra nonnerne , de søde og dygtige børn skal også roses

9. May 2018

Sara

En fantastisk Forestilling med musik som fik de små til at rejse sig. Velspillende skuespillere, børn som voksne.

9. May 2018

Lene Olesen

Fabelagtig, fantastisk og flot. Igen har Aalborg Teater lavet en opsætning af et klassisk stykke.

9. May 2018

Jytte Binderup-Ernstsen

Fantastisk opsætning. Det var rørende og får mine varmeste anbefalinger.

8. May 2018

Per højrup

En oplevelse i verdensklasse, skal opleves.

8. May 2018

Tanja Paulsen

En helt fantastisk Forestilling med dygtige skuespillere. Kaptajn von Trapp var karakterfuld og meget rørende. Maria var indlevende og troværdig. Den fjollede stuepige gav lige det sidste til at gøre forestillingen helt fantastisk. Overvejer om jeg skal se den en gang mere...

8. May 2018

PIA NORMANN PETERSEN

DET VAR SUPER GODT OG SIKKEN DA NOGEN DYGTIGE BØRN. VI SAD PÅ FØRSTE RÆKKE - DA MIN MOR ER TEMMELIG DÅRLIG TIL AT SE - MEN HUN HAVDE BARE FÅET SÅ MEGET UD AF DET. DEJLIGT

8. May 2018

Ole Stonor

Super forestilling med virkelig gode sangkræfter. Vi nød hvert minut af den.

8. May 2018

Else Hedelund

Den var fantastisk. De sang "gudeligt". Har haft abonnement i mange år, men jeg tror det er den bedste udførte jeg har set. Opsætningen og det hele var så festligt. Vi sang hele vejen hjem til Løgstør. Hils dem alle - børnene havde et hårdt job og var lidt søvnige. Flot.

8. May 2018

Leif Petersen Holbergsgade 9.

Igen en fantastisk forestilling i Aalborg teater. Børnene gjorde det rigtigt godt, mon ikke der ligger en fremtidig skuespiller i maven på disse. Også fine komiske indslag. Abbedissen sang fantastisk, ja alle skuespillere gjorde det godt. ( Startede i cafeen med god mad og rødvin)

8. May 2018

Jørgen Østergaard

Flot og fejende - Rigtig god aften

8. May 2018

Gunda Andersen

En dejlig forestilling, gode sangere, måske lidt for anderledes, skuespillerne stod for tæt på scenekanten når man sidder på 1. række.

8. May 2018

Lisbeth

Fantastisk Forestilling . Meget dygtige skuespillere. Vil varmt anbefale den til andre

8. May 2018

J.O. Sørensen

Super skuespil og sang over hele linien. Følte os så godt underholdt

8. May 2018

Niels Chr. Hansen

Meget flot forestilling. Alt var i top! Stor fornøjelse at overvære. Hvor synger skuespillerne på teatret imponerende flot. Tillykke med den fine forestilling.

8. May 2018

Herbert Fischer

2 timer og 25 min. underholdning i verdensklasse. Det lille nordjyske teater gør det igen. Nemlig at overraske. Hvor er I bare gode. Jeg nynnede med på melodierne og smilte hele vejen hjem. Hurra for Aalborg Teater.

8. May 2018

Torben Olesen

Fantastisk Forestilling og gode skuespillere

8. May 2018

Joan Nielsen

Fantastisk Forestilling.

8. May 2018

Steffen Gliese

En ægte Aalborg-forestilling, der destillerer det store ned til essens med enorm slagkraft.

7. May 2018

Start oplevelsen i Teatercaféen

Gør din teateraften endnu bedre, og start med en kulinarisk optakt i vores hyggelige café. Du kan i ro og mag hygge dig med familie, venner og god mad, og du skal ikke lede efter en parkeringsplads lige op til teatertid. Serveringen er naturligvis tilpasset forestillingens start.

 

Nyhed: Sæsonkort

Vi har gjort det nemmere end nogensinde at komme i Aalborg Teater. Sæsonkortet er din gratis adgangsbillet til masser af store teateroplevelser.

Sæsonkort: 1.195 kr.
Sæsonkort for unge under 25 år: 495 kr.
Sæsonkort for studerende: 595 kr.

 

Medvirkende

Holdet bag

Music by
RICHARD RODGERS

Lyrics by
OSCAR HAMMERSTEIN II

Book by
HOWARD LINDSAY and
RUSSEL CROUSE
Suggested by ”The Trapp Family Singers” by Maria Augusta Trapp
Presented through special arrangement with R&H Theatricals Europe

Teaterforlag
Nordiska ApS – København

Oversætter
Frank Rubæk, sangteksterne i samarbejde med Steffen Gliese

Instruktør
Rolf Heim

Scenograf
Christian Albrechtsen

Kapelmester og orkesterarrangement
Niels Søren Hansen

Koreograf
Cecilie Greiber Alring

Lysdesigner
Kasper Daugberg

Lyddesigner
Jonas Hvid

Repetitør
Gunhild Kjær

Sangcouch
Nina Lange

Musicalen opføres på dansk

Vil du vide mere?

Program

Læs forestillingsprogrammet til 'The Sound of Music'.

Download program

"Lyden af krig og kærlighed"

Artikel fra Nordjyske (kræver abonnement).

Læs artiklen

"Sound of Music er en stor succes: Børnestjernen rejser helt fra Fyn"

Migogaalborg har snakket med 14-årige Kirstine Rützou Rosenkilde, som spiller den næstældste pige i familien von Trapp.

Læs artiklen