Rockulven

Forestillinger

Danmarkspremiere på forrygende familiemusical 
Hun er tam og alenemor til tre. Hun længes efter spænding, længes efter vildskab og rock’n’roll. Han er vild, men savner kærlighed. Hans mor stak af, og hans far var Den Store Stygge Ulv, så han har ikke haft det nemt. Hun er en ged, han er en ulv, og de to modsætninger mødes og forelsker sig i hinanden. Men ulven føler sig forrådt og svigtet, fordi gedens kid bliver ved med at komme imellem dem. Han planlægger derfor at kidnappe og æde dem så han kan få geden for sig selv.

Rockulven bygger på Brdr. Grimms eventyr Ulven og de syv gedekid og indeholder alt, hvad man kan ønske sig af et rigtigt eventyr: skrækblandet fryd, spænding, humor og ikke mindst fængende musik. Musicalen har været en stor succes i Norge, og nu får børnefamilier og bedsteforældre muligheden for at opleve denne forrygende familiemusical.

Anbefales fra 7 år.

 • Billetpriser

  130 - 320 kr.

 • Børn u. 15 år

  80 kr.

 • Unge u. 25 år

  80 kr. (weekend: ½ pris)

 • Danmarkspremiere

  8. november 2017

 • Sidste spilledag

  16. december 2017

 • Scene

  Store Scene

 • Genre

  Familiemusical

Spilledage

Køb billet til Rockulven

Køb billet

AAT Klub: Spar 50 kr. pr. billet

Køb billetter til mindst tre forestillinger – så bliver du automatisk medlem af AAT Klubben og sparer 50 kr. pr. billet.

 

Ulven og gedekiddene i ny forklædning

Eventyret om ulven og gedekiddene er et folkeeventyr, der findes i flere versioner og kulturer, med varierende grad af brutalitet. I Brødrene Grimms version, Ulven og de syv gedekid, narrer ulven kiddene til at tro at han er deres mor, og da de åbner døren til huset for at slippe hende ind sluger han seks af dem. Da gedemor kommer hjem, finder hun den sovende ulv, klipper hans mave op og de seks levende kid springer lyslevende ud af ulvens bug. I den noget yngre, men mørkere rumænske version af eventyret, Geden med de tre kid, skrevet af Ion Creangá i 1875, er ulven blevet gedens gudfar, og han dræber rent faktisk to af hendes børn. I begge versioner dør ulven til sidst.

Rockulven er inspireret af, men på samme tid en nyfortolkning af disse to eventyr. Gedemor forlader ikke kiddene fordi hun skal ud og samle mad, men fordi hun keder sig og gerne vil ud og have det sjovt. Hun forelsker sig ovenikøbet i ulven, og det fører til en hel del komplikationer. Men i modsætning til i folkeeventyrene ender det hele godt til sidst, både for gedekiddene og den ikke helt så farlige ulv.

Medvirkende

Holdet bag

Forfatter
Tyra Tønnessen frit efter Brødrene Grimm og Ion Creangá

Komponist
Åsmund Flaten

Instruktør
Martin Nyborg

Scenograf
Dagny Drage Kleiva

Scenografiassistent
Mari LB Kamsvaag

Kapelmester
Gunhild Kjær

Lysdesigner
Kasper Daugberg

Lyddesigner
Aske Bergenhammer Hoeg

Vil du vide mere?

Børneaudition på Aalborg Teater

Vi søger børn til at medvirke i Rockulven. Ansøgningsfrist 15. august 2017.

Læs mere her