Rockulven

Forestillinger

Danmarkspremiere på forrygende familiemusical
Rockulven har gået sin sejrsgang på flere teatre i Norge, senest på Nationaltheatret i Oslo, og har hver gang slået alle publikumsrekorder. På Aalborg Teater er vi stolte over at kunne præsentere den i en ny version for første gang i Danmark. Rockulven tager publikum med på en fantastisk musikalsk rejse og er en moderne musical, som fanger og begejstrer både børn, forældre og bedsteforældre.

Rockulven er en eventyrlig og storslået musical baseret på Brdr. Grimms eventyr om Ulven og de syv gedekid; om kærlighed, forældrerollen og om tiltrækningen mellem det tamme og det vilde. Scenen er befolket med geder, grise, får, papegøjer, en yderst musikalsk abe og mange andre sjove, livlige og fantasifulde dyr.

Hun er alenemor til tre. Inderst inde drømmer hun om spænding, vildskab og rock’n’roll. Noget hun ikke finder i det kontrollerede liv hun lever nu. Han er vild, uforudsigelig, kæk og med glimt i øjet, men savner kærlighed.

Hun er ged og han er ulv. De to modsætninger mødes og det slår gnister. Ulven har det hun søger. Måske skulle hun for en enkelt gang skyld være lidt uansvarlig? Bare en lillebitte flirt med ulven… Men gedens kid bliver ved med at komme imellem dem, og ulven lægger en plan.

Rockulven anbefales fra 7 år.

 • Billetpriser

  130 - 320 kr.

 • Børn u. 15 år

  80 kr.

 • Unge u. 25 år

  80 kr. (weekend: ½ pris)

 • Danmarkspremiere

  8. november 2017

 • Sidste spilledag

  16. december 2017

 • Scene

  Store Scene

 • Genre

  Familiemusical

Spilledage

Køb billet til Rockulven

Køb billet

AAT Klub: Spar 50 kr. pr. billet

Køb billetter til mindst tre forestillinger – så bliver du automatisk medlem af AAT Klubben og sparer 50 kr. pr. billet.

 

Ulven og gedekiddene i ny forklædning

Eventyret om ulven og gedekiddene er et folkeeventyr, der findes i flere versioner og kulturer, med varierende grad af brutalitet. I Brødrene Grimms version, Ulven og de syv gedekid, narrer ulven kiddene til at tro at han er deres mor, og da de åbner døren til huset for at slippe hende ind sluger han seks af dem. Da gedemor kommer hjem, finder hun den sovende ulv, klipper hans mave op og de seks levende kid springer lyslevende ud af ulvens bug. I den noget yngre, men mørkere rumænske version af eventyret, Geden med de tre kid, skrevet af Ion Creangá i 1875, er ulven blevet gedens gudfar, og han dræber rent faktisk to af hendes børn. I begge versioner dør ulven til sidst.

Rockulven er inspireret af, men på samme tid en nyfortolkning af disse to eventyr. Gedemor forlader ikke kiddene fordi hun skal ud og samle mad, men fordi hun keder sig og gerne vil ud og have det sjovt. Hun forelsker sig ovenikøbet i ulven, og det fører til en hel del komplikationer. Men i modsætning til i folkeeventyrene ender det hele godt til sidst, både for gedekiddene og den ikke helt så farlige ulv.

Medvirkende

Holdet bag

Forfatter
Tyra Tønnessen frit efter Brødrene Grimm og Ion Creangá

Oversætter
Kenneth Thordal

Komponist
Åsmund Flaten

Instruktør
Martin Nyborg

Scenograf
Dagny Drage Kleiva

Scenografiassistent
Mari Lassen Kamsvaag

Koreograf
Rebekka Lund

Kapelmester
Gunhild Kjær

Lysdesigner
Kasper Daugberg

Lyddesigner
Aske Bergenhammer Hoeg

Musikere
Jacob RoseThomas HamiltonLasse Sandkamm samt kapelmester Gunhild Kjær

Børn (3 medvirkende pr. forestilling)
Alberthe H. Thomsen, Sofus Krone Sørensen, Josephine Vosgerau Overgaard, Sima Ugianskyte, Nanna Kristence Chræmmer og Birk Asbjørn Vesterlund

Vil du vide mere?

Print selv-plakat

Hent en plakat med motivet fra Rockulven. Den er lige til at printe ud og hænge op.

Download A3-plakat