Alle mulige ting til salg

Forestillinger

Varm og rå realisme fra samfundets bund.

Anita på 63 er dårlig til bens og er lige blevet fyret fra sit skånejob. Hendes arbejdsløse søn Lars på 44 bor hjemme og er stadig ikke kommet sig over, at deres hund Gnags er død. Anita skylder Nabo-John penge, og så kommer idéen: hvad med at sætte alle de mange ting, der bare ligger og flyder, til salg, og så betale sig ud af det hele på den måde? Men så kommer Anitas søster, Beate. Bare lige for en nat. Eller to. Men Beate skal ingen steder, og da hun begynder at flirte med John, spidser situationen til.

Dramatiker Henrik Szklany har med bl.a. Altid for AaB og Den dag en raket slog ned i Jesper Nielsens trampolin og sprængte Europa leveret stærk dramatik til Aalborg Teater. Nu har han fanget de socialt udsatte på kornet i et helt nyt drama, der med stor kærlighed og varme skildrer mennesker, der har tilbragt hele livet langt fra alle de gode selskaber og muligheder.

Det handler om truende tvangsauktion, gamle familierelationer og om forskellen mellem et hus og et hjem. Det er en barsk historie, der er værd at høre.

 • Billetpriser

  200 kr.

 • Unge u. 25 år el. studerende

  80 kr.

 • Premiere

  7. september 2018

 • Sidste spilledag

  13. oktober 2018

 • Scene

  Lille Scene

 • Genre

  Ny dansk dramatik af Henrik Szklany

Spilledage

AAT Klub: Spar 50 kr. pr. billet

Køb billetter til mindst tre forestillinger – så bliver du automatisk medlem af AAT Klubben og sparer 50 kr. pr. billet.

 

Start oplevelsen i Teatercaféen

Gør din teateraften endnu bedre, og start med en kulinarisk optakt i vores hyggelige café. Du kan i ro og mag hygge dig med familie, venner og god mad, og du skal ikke lede efter en parkeringsplads lige op til teatertid. Serveringen er naturligvis tilpasset forestillingens start.

 

Medvirkende

Holdet bag

Forfatter
Henrik Szklany

Instruktør
Martin Nyborg

Scenograf
Laura Rasmussen

Vil du vide mere?

Gratis introduktioner

Få 45 minutters gratis introduktion til 'Alle mulige ting til salg'.

Book introduktion

Undervisningsmateriale

Teatrets dramaturg udarbejder skolemateriale, der giver inspiration til, hvordan du bruger 'Alle mulige ting til salg' i undervisningen. Materialet bliver tilgængeligt op til premieren.

Læs mere

Billetter til forpremierer

Forud for hver premiere spilles der to forpremierer. Dem kan du opleve til særlige forpremierepriser.

Køb billetter til forpremierer

Køb billet til Alle mulige ting til salg

Køb billet