Få pladser tilbage

Mød mig på Cassiopeia

Forestillinger

Sidste sæson gæstede Folketeatret os med ‘Komedien, hvor alt går galt’, og i foråret 2019 kommer de igen, denne gang med den kendte og elskede operettekomedie ‘Mød mig på Cassiopeia’. Her vikles Olympens guder og teatrets folk ind i hinanden og svøbes i både romantik og stjernestøv.

Kai Normann Andersen komponerede sangene til Mød mig på Cassiopeia, og mange kan nynne med, når den enlige lille muse, har det sværer‘ end man tror; når den erotiske tante og selveste Zeus opfordrer til at gå ud og gå en tur; når der flyves med ud i det himmelblå; når det forelskede par tager den allersidste dans, før de går hjem; og når hele byen sang, da Titina gik til bal.

I rollen som musen, Polyhymnia, som oprindeligt blev spillet af Bodil Kjær, ses Amalie Dollerup, og på rollelisten finder vi også en anden gammel kending på Aalborg Teater, nemlig Danmarks nye musicalstjerne Carsten Svendsen, sammen med bl.a. Lone Hertz, Asger Reher, Troels Malling, Christopher Læssø og Kristian Holm Joensen.

Ekstraforestilling: Lørdag 11. maj 2019 kl. 12.00

 • Billetpriser

  200 - 390 kr.

 • Unge u. 25 år el. studerende

  80 - 200 kr.

 • Premiere

  6. maj 2019

 • Sidste spilledag

  11. maj 2019

 • Scene

  Store Scene

 • Genre

  Operette-komedie fra Folketeatret

Spilledage

AAT Klub: Spar 50 kr. pr. billet

Køb billetter til mindst tre forestillinger – så bliver du automatisk medlem af AAT Klubben og sparer 50 kr. pr. billet.

 

Start oplevelsen i Teatercaféen

Gør din teateraften endnu bedre, og start med en kulinarisk optakt i vores hyggelige café. Du kan i ro og mag hygge dig med familie, venner og god mad, og du skal ikke lede efter en parkeringsplads lige op til teatertid. Serveringen er naturligvis tilpasset forestillingens start.

 

Holdet bag

Operette-komedie fra Folketeatret

Forfatter
Flemming Lynge og Børge Müller

Musik
Kai Normann Andersen

Instruktør
Kasper Wilton

Scenograf
Marie í Dali

Koreograf
Jeanette Bindersup-Schultz

Kapelmester
Jens Krøyer

Medvirkende
Amalie Dollerup
Carsten Svendsen
Trine Gadeberg
Christopher Læssø
Lone Hertz
Asger Reher
Troels Malling
Kristian Holm Joensen
Tanja Dræberg

m.fl.

Vil du vide mere?

Køb billet til Mød mig på Cassiopeia

Køb billet