Larsens Teatersuppe

Forestillinger

Suppe, sang og samvær i Teatercaféen
Aalborg Teater byder publikum velkommen til Larsens Teatersuppe – en ny og tilbagevendende begivenhed i teatrets hyggelige Teatercafé.

Skuespiller Jørgen W. Larsen er vært ved to timers hygge med musikalsk samvær, en god historie, spændende gæster og ikke mindst fællessange. Vi slår stemningen an med at nyde en stor og varmende skål af Teatercaféens hjemmelavede lækre supper.

Otte lørdage i teatersæsonen er der mulighed for at nyde et par uformelle og uhøjtidelige timer i fællesskabets og samværets ånd.

 • Billetpriser

  95 kr. inkl. suppe

 • Varighed

  2 timer

 • Næste dato

  2. september 2017

 • Sidste spilledag

  5. maj 2018

 • Scene

  Teatercaféen

 • Genre

  Suppeteater

Spilledage

Køb billet til Larsens Teatersuppe

Køb billet

Program 2017

Her kan du se programmet til Larsens Suppeteater for 2017.

02.09.2017: En københavner i Nordjylland

Vi ser på fænomenet med store humoristiske briller og inviterer skabskøbenhavnerne Lars Borberg og Jørgen Bing ind, for at høre hvor forfærdeligt de egentlig har det her på egnen. Og så synger vi om det, med vores super velspillende trio. Vi glæder os til en festlig opstart på Larsens Teatersuppe!

07.10.2017: Hvorfor i alverden vil nogen være skuespiller?

Jørgen W. Larsen har inviteret fire af Aalborg Teaters spritnye skuespillere ind til en snak om, hvorfor de valgte denne levevej.

Måske giver de en lille smagsprøve på deres metier. Og i hvert fald synger de med.

11.11.2017: Alt det jazz

Grethe Ingemann, Gustav Winkler, Søs Fenger, Bobo Moreno og mange flere. Der er masser af dansk Jazz der rykker… og som kan synges!

Og så får vi besøg af Lasse Sandkamm, Nordjysk Jazznavn 2016, som kommer og spiller og fortæller om sin passion.

02.12.2017: Jul i suppen

Findes der noget der hedder julesuppe? Og hvorfor er jul synonymt med madindtagelse? Vi har lokket Morten ”Kok” Nielsen ind i vores café, for at fundere lidt over begrebet suppe og julemand. Om han så også kan synge julesange finder vi ud af.

Medvirkende

Vil du vide mere?