Larsens Teatersuppe

Forestillinger

Suppe, sang og samvær i Teatercaféen
Aalborg Teater byder publikum velkommen til Larsens Teatersuppe – en ny og tilbagevendende begivenhed i teatrets hyggelige Teatercafé.

Skuespiller Jørgen W. Larsen er vært ved to timers hygge med musikalsk samvær, en god historie, spændende gæster og ikke mindst fællessange. Vi slår stemningen an med at nyde en stor og varmende skål af Teatercaféens hjemmelavede lækre supper.

Otte lørdage i teatersæsonen er der mulighed for at nyde et par uformelle og uhøjtidelige timer i fællesskabets og samværets ånd.

 • Billetpriser

  95 kr. inkl. suppe

 • Varighed

  2 timer

 • Næste dato

  11. november 2017

 • Sidste spilledag

  5. maj 2018

 • Scene

  Teatercaféen

 • Genre

  Suppeteater

Spilledage

Køb billet til Larsens Teatersuppe

Køb billet

Publikum mener

Lillian Andersen

Dejlig eftermiddag med skønne mennesker. Jeg følte mig underholdt på en god og også lærerig måde. Jeg ville gerne have sunget lidt mere, savner eventen på store scene med syng sammen med!

8. October 2017

Anne Mette Rasmussen

det var mega dejligt at høre om at være skuespiller og den måde de fortælle på

8. October 2017

Eva falborg

arrangementet var ganske udmærket. jeg har nogle ønsker for de fremtidige: i stedet for at folk skal stå på trappen og vente på at blive lukket ind, kunne man åbne dørene måske en halv time før, så alle kunne sidde og hygge sig, i stedet for den kamp der er om pladserne. dernæst ville det være en fordel at kunne se teksterne og kunne høre hvad gæsterne fortæller.

9. September 2017

Ingerlise Krogh

Ville ønske, at gæsterne (Lars Borberg og Jørgen Bing) selv fortalte om deres oplevelser frem for i en form for interwiev, der ikke rigtig blev til noget. Mere i lighed med Barbaras (måske improviserede) indlæg.

4. September 2017

Flemming Nielsen

En hyggelig og god atmosfære krydret med samtale, fællessang, og en dejlig suppe.

3. September 2017

Winnie S Mortensen

Dejlig oplevelse, hyggelige og sjove timer og mega lækker suppe

2. September 2017

Program 2017

Scroll ned og læs mere om Larsens Teatersuppe i efteråret 2017.

11.11.2017: Alt det jazz

Grethe Ingemann, Gustav Winkler, Søs Fenger, Bobo Moreno og mange flere. Der er masser af dansk Jazz der rykker… og som kan synges!

Og så får vi besøg af Lasse Sandkamm, Nordjysk Jazznavn 2016, som kommer og spiller og fortæller om sin passion.

02.12.2017: Jul i suppen

Findes der noget der hedder julesuppe? Og hvorfor er jul synonymt med madindtagelse? Vi har lokket Morten ”Kok” Nielsen ind i vores café, for at fundere lidt over begrebet suppe og julemand. Om han så også kan synge julesange finder vi ud af.

Medvirkende

Vil du vide mere?