Larsens Teatersuppe

Forestillinger

Suppesuccesen fortsætter i sæson 2018/19
Larsens Teatersuppe er to timers hygge med musikalsk samvær, en god historie, spændende gæster og ikke mindst fællessange. Værten er selvfølgelig skuespiller Jørgen W. Larsen. Vi slår stemningen an med at nyde en stor og varmende skål af Teatercaféens hjemmelavede lækre supper.

Otte lørdage i teatersæsonen er der mulighed for at nyde et par uformelle og uhøjtidelige timer i fællesskabets og samværets ånd.

Efterårets program er:

Lørdag 1. september 2018: Weel, Lohman og Halken!
Højlydt sang, høflige uforskammetheder og slesk tale. Henrik Weel, Lars Lohman og Kristian Halken vil divertere os med mere eller mindre sandfærdige beretninger og betragtninger fra et langt sceneliv.

Lørdag 6. oktober 2018: Love is in the air
Så skal der synges ”pop”! Fra 60’erne til 90’erne. Aldrig har det været så populært at være nostalgisk. Hvorfor mon? Vi synger hit på hit og holder en fest.

Lørdag 3. november 2018: Harpen, Mette og Symfonien
Harpenist Mette Nielsen vil indvie os i harpens mysterier og chefen for Aalborg Symfoniorkester Jan Kvistborg, kommer og fortæller os om byens efterhånden legendariske orkester.

Lørdag 1. december 2018: Kirkens kvinder
Mød tre generationer kvindelige præster. Grethe Holmriis, Susie Foged og Theresa Lundquist. De vil fortælle om deres metier og hvad den og vi betyder for dem. Og måske synger vi en julesang!

 • Billetpriser

  150 kr. inkl. suppe

 • Varighed

  2 timer

 • Næste dato

  1. september 2018

 • Sidste spilledag

  4. maj 2019

 • Scene

  Teatercaféen

 • Genre

  Suppeteater

Spilledage

Publikum mener

Vita Kvist

En munter og nysgerrig præsentation af mennesker med passion for den klassiske musik. Hyggeligt med velvalgte fællessange til et fremragende akkompagnement.

11. April 2018

Jens

Som altid en fantastisk oplevelse, dejligt med organisten fra Budolfi, en personlighed. De 2 unge talenter Lea og Troels var fantastiskeog jeg håber de bliver store navne fremover. Brug rummet på 1. sal igen til lignende arrangementer - god akustik! Glæder os til næste sæson!!!

8. April 2018

Dorrit Wassermeier

Det var første gang og absolut ikke sidste gang.

13. February 2018

Oda Nielsen

Det er med forventningens glæde, jeg møder op HVER gang, og man bliver aldrig skuffet. “Larsens Teatersuppe” er en fornøjelse, Man føler sig altid meget velkommen. Herlig fællessang, overraskende underholdning og ikke mindst den skønne suppe, der serveres med smil af den dygtige kok.

11. February 2018

Doris Knudsen

Vi nød det - som altid. Vi købte hele "pakken" og har hygget os hver gang. Synes det er en herlig måde at udnytte en lørdag "formiddag" på. Jørgen Larsen er et dejligt og hyggeligt menneske. Og hvor var det skønt, at Jørgen i går fortalte, der bliver en ny runde i næste sæson ( så nu sidder vi og håber, at de faste kunder i år, får muligheder som øvrige abonnenter på teateret, nemlig at blive orienteret før øvrige, når billetsalget går i gang...) Årsagen til jeg har givet 5 og ikke 6 stjerner, skyldes udelukkende, at vi sidder ekstremt tæt i lokalet - og ikke mindst vi er nødt til at vente udenfor på trappen, i stedet for at kunne komme ind i lokalet et kvarters tid før arrangementet begynder. Personligt kan jeg nemt klare det, men langt hovedparten af gæsterne er pensionister, som stort set har ben- & rygproblemer alle sammen. Det gør mig ondt at se, hvordan de døjer. Hvem ved, måske kunne Teater cafeen sælge en ekstra øl til nogle af gæsterne...... Rent "Win-Win". Vi er kommet direkte inden for en enkelt gang i sæsonen - og der hørte jeg masser af positive meldinger fra det øvrige publikum. Vi er desværre forhindret næste gang, hvor i hvert fald en del af det, vil blive omkring flyglet ovenpå, og a.h.t. det "aldrende" publikum, håber jeg, der må være opsat stole deroppe. (Kan også I høre "mor-rollen" jeg har påtaget mig i denne anmeldelse - thi hi ). Hyggeligt er det, uanset de nævnte ting, og vi nyder det - og ser selvfølgelig også frem til suppen hver gang. Også ros til køkkenet. Vi holder virkeligt af at komme i cafeen til "Larsens Teatersuppe". Tak for ideen, Jørgen Larsen. :-)

11. February 2018

Jens haase

Altid charmerende oplevelse, blandt det bedste teatret byder på, glæder os allerede til næste sæson

11. February 2018

Viven Mortensen

Som altid hyggeligt og rart sted at komme , ville blot ønske tekster til at ligge på bordene.

11. February 2018

Anthony Barrett

Opløftende fremførelse af den danske sprogskats mangfoldige muligheder på vers. Vort sprog er et "smalt" sprog. Det medfører at ét dansk ord kan have mange betydninger, hvilket giver rige muligheder for ordspil når der skal digtes. Det har vores 40 ér generation haft stor fornøjelse af. Desværre er der noget der tyder på, at vore efterkommere, bl.a. mine egne børn, ikke har fået denne sans ind med "modermælken" (læs folkeskolen), da de er vokset op i et system, hvor kundskaberne i stavning, skrivning og ordekvilibrisme er blevet prioriteret lavt i forhold til tidligere. Det er synd for dem. Dyveke var værd at lægge ører til.

7. January 2018

Inger

Hej Det var hyggeligt og sjovt. Ville gerne undvære den halve time som var sat af til suppen 15 min er alt nok. Alt alt for lidt suppe!!!!

7. January 2018

Jytte Thestrup

Som altid en dejlig hyggelig og afslappet seance, men denne gang manglede jeg at få oplysning om dagens suppe.

4. December 2017

Ingrid H. Sørensen

TUSIND TAKI I gør det bare helt fantastisk. Jeg tager trolig toget fra Hjørring for at opleve disse herlige stunder med LARSENS TEATERSUPPE. Glæde, engagement, herlig og aktuel sang, formidling af personlige oplevelser - ja, jeg ved ikke lige hvor superlativerne skal høre op. HVIS jeg ikke skulle være hos jer i januar og februar, skyldes det udelukkende, at jeg først kan være hjemme efter mørkets frembrud. Programmerne ser bare "dragende" ud :-) PÅ HERLIGT GENSYN

3. December 2017

ivar knudsen

super hyggelig, glæder os til flere

3. December 2017

Egon Bech

vi var for første gang til larsens teatersuppe , vi havde et par gode timer i godt selskab.og følte os godt underholdt,kunne godt ha ønsket at suppe tallerknen var lidt større , for det smagte dejligt

14. November 2017

Klaus Gornitzka

1. En veloplagt Larsen, sprudlende og iderig 2. Græskarsuppen var god, hils kokken 3. Gode musikere med meninger, kom gerne igen 4. Vi ser frem til næste suppe

13. November 2017

Viven Mortensen

Hyggelig arengement med dejlig suppe og musik

12. November 2017

ivar knudsen

fantastisk

12. November 2017

Anita

Rigtig god oplevelse, da vi endelig blev lukket ind. Lettere frustration i den fyldte forhal, da dørerne først blev åbnet 2 min i 12 og ekstra tid gik med at alle deltagere på een gang skulle købe drikkevarer, istedet for mere glidende ved døråbning 10-15 min før starttidspunkt., suppeserveringe derved også blev skubbet ligesom start på "forestillingen" Frustrationer kunne være minimeret, hvis en medarbejder havde informeret om evt problemer i klargøring, så dørerne åbnes først om ? antal minutter. Øv. Ellers spændende at høre de inviterede musikeres spil og vej til og gennem karrieren.

12. November 2017

Anita

Rigtig god oplevelse, da vi endelig blev lukket ind. Lettere frustration i den fyldte forhal, da dørerne først blev åbnet 2 min i 12 og ekstra tid gik med at alle deltagere på een gang skulle købe drikkevarer, istedet for mere glidende ved døråbning 10-15 min før starttidspunkt., suppeserveringe derved også blev skubbet ligesom start på "forestillingen" Frustrationer kunne være minimeret, hvis en medarbejder havde informeret om evt problemer i klargøring, så dørerne åbnes først om ? antal minutter. Øv. Ellers spændende at høre de inviterede musikeres spil og vej til og gennem karrieren.

12. November 2017

jens haase

altid usædvanlig hyggeligt - har straks bestilt til de næste 3 Larsens teatersupper! Jørgen Larsen får os til at føle os hjemme, og 2 fremragende jazz musikere var toppen over i´et!

12. November 2017

Lillian Andersen

Dejlig eftermiddag med skønne mennesker. Jeg følte mig underholdt på en god og også lærerig måde. Jeg ville gerne have sunget lidt mere, savner eventen på store scene med syng sammen med!

8. October 2017

Anne Mette Rasmussen

det var mega dejligt at høre om at være skuespiller og den måde de fortælle på

8. October 2017

Eva falborg

arrangementet var ganske udmærket. jeg har nogle ønsker for de fremtidige: i stedet for at folk skal stå på trappen og vente på at blive lukket ind, kunne man åbne dørene måske en halv time før, så alle kunne sidde og hygge sig, i stedet for den kamp der er om pladserne. dernæst ville det være en fordel at kunne se teksterne og kunne høre hvad gæsterne fortæller.

9. September 2017

Ingerlise Krogh

Ville ønske, at gæsterne (Lars Borberg og Jørgen Bing) selv fortalte om deres oplevelser frem for i en form for interwiev, der ikke rigtig blev til noget. Mere i lighed med Barbaras (måske improviserede) indlæg.

4. September 2017

Flemming Nielsen

En hyggelig og god atmosfære krydret med samtale, fællessang, og en dejlig suppe.

3. September 2017

Winnie S Mortensen

Dejlig oplevelse, hyggelige og sjove timer og mega lækker suppe

2. September 2017

Medvirkende

Vil du vide mere?

Køb billet til Larsens Teatersuppe

Køb billet