Kurt & Kirsten

Forestillinger

En poetisk kærlighedskomedie i kærlighedens og skilsmissens tegn med Sonja Oppenhagen og Henrik Kofoed.

Kurt og Kirsten er lykkelige. De falder på knæ for hinanden og lover hinanden højt og helligt at blive skilt efter 30 års ægteskab. De er enige om beslutningen. Boet skal deles og ringene returneres – og så skal de have taget et skilsmissebillede.

Men kan man overhovedet forlade hinanden efter 30 års samliv? Er der noget der hedder lykkelige skilsmisser? – og kan man blive skilt for at genoplive ægteskabet?

Kurt og Kirsten har både tragedie og absurd komedie i sig – og handler om kærlighed på godt og på ondt – og om at opdage hinanden på ny.

 

 • Billetpriser

  180 - 330 kr.

 • Unge u. 25 år el. studerende

  80 - 160 kr.

 • Varighed

  70 minutter (ingen pause)

 • Premiere

  5. april 2019

 • Sidste spilledag

  6. april 2019

 • Scene

  Store Scene

 • Genre

  Komedie af Kristina Lugn

Spilledage

Broadway World Denmark
CPH Culture
Kulturkupeen
Alt i alt et ganske underholdene stykke som trods den forudsigelige slutning har et vigtig budskab.
Sonja Oppenhagen og Henrik Koefoed er intet mindre end formidable i de to hovedroller. Sonja Oppenhagen har både kraft i kroppen og smerte bag ordene, når hun lader frustrationerne kommer til udtryk. Og hvor det dog klæder Henrik Koefoed endelig at have en hovedrolle, hvor alvor og komik kan gå hånd i hånd.
Tilbage står en fin og nuancerig opsætning om noget, vi alle kan komme til at opleve, uanset hvor gerne vi ville have været foruden.

AAT Klub: Spar 50 kr. pr. billet

Køb billetter til mindst tre forestillinger – så bliver du automatisk medlem af AAT Klubben og sparer 50 kr. pr. billet.

 

Start oplevelsen i Teatercaféen

Gør din teateraften endnu bedre, og start med en kulinarisk optakt i vores hyggelige café. Du kan i ro og mag hygge dig med familie, venner og god mad, og du skal ikke lede efter en parkeringsplads lige op til teatertid. Serveringen er naturligvis tilpasset forestillingens start.

 

Holdet bag

Komedie fra Louise Schouw Teater

Forfatter
Kristina Lugn

Instruktør
Jan Hertz

Medvirkende
Sonja Oppenhagen
Henrik Kofoed

Vil du vide mere?

Køb billet til Kurt & Kirsten

Køb billet