KRASH & Chopin danser

Forestillinger

Krash & Chopin danser er en dobbeltforestilling med afsæt i to vidt forskellige musiktraditioner, skabt af to af Danmarks mest prisbelønnende moderne koreografer: Reumertvinderen Tim Rushton og koreograf Alessandro Sousa Pereira.

Chopin danser
Frédéric Chopin, også kaldet klaverets digter, var både nyskabende, fantasifuld og poetisk søgende. Han kunne om nogen få klaveret til at synge. Med udgangspunkt i Tim Rushtons store kærlighed til Chopins intime klavermusik udforsker han menneskets inderste romantiske relationer.

Krash
Det bragende energiske værk Krash er skabt af koreograf Alessandro Sousa Pereira. Krash er fyldt med vildskab og maskulin kropsenergi inspireret af sammenstødet mellem forskellige kulturer. Værket tager afsæt i digtet med samme titel forfattet af den danske poet Niels Frank, men Krash er samtidig en ode til Pereiras brasilianske rødder, både hvad angår trin, udtryk og musik. Turkman Souljah har komponeret musikken med udgangspunkt i de sensuelle rytmer vi kender fra Latinamerikas folke- og populærmusik.

 • Billetpriser

  140 - 290 kr.

 • Unge u. 25 år el. studerende

  80 kr.

 • Varighed

  1 time og 30 min inkl. pause

 • Premiere

  26. marts 2019

 • Sidste spilledag

  26. marts 2019

 • Scene

  Store Scene

 • Genre

  Dans

Spilledage

AAT Klub: Spar 50 kr. pr. billet

Køb billetter til mindst tre forestillinger – så bliver du automatisk medlem af AAT Klubben og sparer 50 kr. pr. billet.

 

Start oplevelsen i Teatercaféen

Gør din teateraften endnu bedre, og start med en kulinarisk optakt i vores hyggelige café. Du kan i ro og mag hygge dig med familie, venner og god mad, og du skal ikke lede efter en parkeringsplads lige op til teatertid. Serveringen er naturligvis tilpasset forestillingens start.

 

Holdet bag

Dobbeltforestilling fra Dansk Danseteater

Koreografi
Tim Rushton & Alessandro Sousa Pereira

Dansere
Dansk Danseteaters internationale dansere

Vil du vide mere?

Gratis introduktion

Der er gratis introduktion til forestillingen kl. 18.30 på Store Scene.

Undervisningsmateriale

Der udarbejdes skolemateriale, der giver inspiration til, hvordan du bruger 'Krash & Chopin danser' i undervisningen. Materialet bliver tilgængeligt op til premieren.

Download undervisningsmateriale

Køb billet til Krash & Chopin danser

Køb billet