Komedien, hvor alt går galt

Forestillinger

Vanvittig og prisvindende slapstickfarce
ADVARSEL! Der er risiko for at du græder af grin, for sjældent har man set noget så rablende og hjælpeløst udført. En ambitiøs amatørgruppe kaster sig ud i et teaterstykke om et mordmysterium i bedste Agatha Christie-stil, men de har desværre ikke styr på meget andet end spilleglæden. Scenografien lever sig eget liv, rekvisitterne er aldrig hvor de skal være, replikkerne falder ikke til tiden, men til gengæld snubler de glade amatører hele tiden over møbler og medspillere og hele tiden på det forkerte tidspunkt.

Absolut ALT hvad der kan gå galt, går med sikkerhed HELT galt. Hvis en blanding af Mr. Bean, Monty Python og Svend, Knud og Valdemar får dig til at grine, så kan Komedien, hvor alt går galt det også.

Oplev et hold af Danmarks mest morsomme og adrætte skuespillere til denne vanvittig og prisvindende slapstickfarce, der i nogle sæsoner har blæst latterorkaner ind over Londons West End.

 • Billetpriser

  130 - 320 kr.

 • Unge u. 25 år

  80 kr. (weekend: ½ pris)

 • Gæstespil

  25. september 2017

 • Sidste spilledag

  30. september 2017

 • Scene

  Store Scene

 • Genre

  Farce

Spilledage

Køb billet til Komedien, hvor alt går galt

Køb billet

AAT Klub: Spar 50 kr. pr. billet

Køb billetter til mindst tre forestillinger – så bliver du automatisk medlem af AAT Klubben og sparer 50 kr. pr. billet.

 

Start oplevelsen i Teatercaféen

Gør din teateraften endnu bedre, og start med en kulinarisk optakt i vores hyggelige café. Du kan i ro og mag hygge dig med familie, venner og god mad, og du skal ikke lede efter en parkeringsplads lige op til teatertid. Serveringen er naturligvis tilpasset forestillingens start.

 

Gensyn med kendte ansigter

Når Folketeatret gæster Aalborg Teater med denne forrygende herlige komedie Komedien, hvor alt går galt bliver det til et festligt gensyn med to af Aalborg Teaters tidligere faste skuespillere. Troels Malling Thaarup var ansat på Aalborg Teater fra 2001 til 2005, og medvirkede blandt andet medvirkende i forestillingerne Skyldrup, Skamdrup, Vamdrup, Shakespeares samlede værker og Laser og Pjalter. Mange husker ham sikkert i rollen som Nikolaj i Jul i Nøddebo Præstegaard.

Derudover bliver det til et gensyn med Jakob Højlev Jørgensen, der forlod Aalborg Teater i 2014 efter at have medvirket i blandt andet En kort en lang, Den Spanske Flue, Fakiren fra Bilbao og Martas Tema. Jakob Højlev Jørgensen lavede desuden monologen Jeg er min egen kone.

Endvidere medvirker Gordon Kennedy, der tidligere har gæstet Aalborg Teater, da han i 2001 spillede hovedrollen i Holbergs komedie Jean de France.

Instruktøren på Komedien, hvor alt går galt er heller ikke ukendt i det nordjyske eller med det nordjyske teaterpublikum, da det er tidligere teaterdirektør for Aalborg Teater Geir Sveaass, der står for iscenesættelsen.

Holdet bag

Forfattere
Henry Lewis, Jonathan Sayer og Henry Shields

Instruktør
Geir Sveaass

Scenograf
Søren Glad

Gæstespil fra Folketeatret

Medvirkende
Troels Malling
Gordon Kennedy
Jakob Højlev Jørgensen
Jesper Riefensthal
Kristian Holm Joensen
Lise Koefoed
Marie Mondrup
Paw Henriksen

Vil du vide mere?