Kød

Forestillinger

Fra idyl til industri
Efter succesforestillingerne Beton og Drengen der ville være vægtløs sætter Thomas Markmann nu tænder i det kød, vi næsten alle spiser, men hvis produktions-proces ingen vil høre om.

De fleste gør det – spiser kød. Flæsk, mørbrad, bacon, lammekølle eller bare hakket oksekød og rullepølse. Og mange lever af at opdrætte, forarbejde, sælge og tilberede kød. På trods af en ny bølge af vegetarer og veganere er der mere kød på bordet end nogensinde. Men er det i det hele taget stadig kød fra rigtige dyr, vi spiser eller er produktionen af kød blevet så gennemindustrialiseret, at det bare er kødprodukter? Og er landmanden stadig en rigtig mand, der klør sine grise kærligt bag ørerne, eller er han en kød producent i et jakkesæt foran en PC?

 • Billetpriser

  200 kr.

 • Unge under 25 år

  80 kr.

 • Studerende

  90 kr.

 • Danmarkspremiere

  6. maj 2020

 • Sidste spilledag

  22. maj 2020

 • Scene

  Lille Scene

 • Genre

  Ny dansk dramatik af Thomas Markmann

Spilledage

Nyhed: Sæsonkort

Vi har gjort det nemmere end nogensinde at komme i Aalborg Teater. Sæsonkortet er din gratis adgangsbillet til masser af store teateroplevelser.

Sæsonkort: 1.195 kr.
Sæsonkort for unge under 25 år: 495 kr.
Sæsonkort for studerende: 595 kr.

 

Start oplevelsen i Teatercaféen

Gør din teateraften endnu bedre, og start med en kulinarisk optakt i vores hyggelige café. Du kan i ro og mag hygge dig med familie, venner og god mad, og du skal ikke lede efter en parkeringsplads lige op til teatertid. Serveringen er naturligvis tilpasset forestillingens start.

 

Medvirkende

Holdet bag

Dramatiker
Thomas Markmann

Instruktør
Martin Nyborg

Scenograf
Marie Rosendahl Chemnitz

Vil du vide mere?

Gratis introduktion

Få 20 minutters gratis introduktion til 'Kød'. Der er introduktion 12. maj 2020.

Book introduktion