Ekstraforestillinger

Hair

Forestillinger

Legendarisk love-rock musical om kærlighed og krig
Der er lagt op til peace, love and harmony når Aalborg Teater blænder op for den fantastiske musical ”Hair” – en musikalsk fortælling om ungdom, oprør, krigsmodstand, euforiserende stoffer, sex og kærlighed.

Det er en teaterbegivenhed af de helt store, når den internationalt kendte og prisbelønnede instruktør Victor Kramer iscenesætter denne verdenskendte musical.

Let the Sun Shine In
Hør eller genhør Aquarious, Good Morning Starshine, Hair og alle de andre hits, og lad os sammen Let the Sunshine In.

Muscialen “Hair” udspiller sig i brændpunktet mellem den totale frihed i den farverige og grænseoverskridende hippiebevægelse og på den anden side den patriotiske pligt til at tjene og forsvare sit land, selv når det betyder at man må drage i krig for det.

Forestillingssponsor på HAIR
 • Billetpriser

  180 - 370 kr.

 • Unge u. 25 år

  80 kr. (weekend: ½ pris)

 • Varighed

  2 timer og 45 minutter inkl. pause

 • Premiere

  6. maj 2017

 • Sidste spilledag

  13. juni 2017

 • Scene

  Store Scene

Spilledage

Berlingske
Børsen
Kristeligt Dagblad
GregersDH
mortenhede.dk
Kulturtid.dk
Ungt Teaterblod
Blomsterbørnene brillerer i Nordjylland
Herlig rusketur i Aalborg
Aalborg Teater udfordrer forvænte musicalfans i vellykket ”Hair”-fortolkning
Musicalen ’Hair’ genopliver på Aalborg Teater Ungdomsoprørets hippier i et forrygende brus af farver og tåger
Instruktør Victor Kramer har iscenesat forestillingen med opfindsomhed og vildskab. Og det lykkes ham at fusionere 60’ernes udtryk og nutidens æstetik i både scenografi, kostumer og iscenesættelse. Det er retro uden at være nostalgisk
Alt i alt er Hair en utrolig velspillet, velklingende og flot musical
Et kreativt, legende og overraskende univers, der støtter hippiestemningen flot

Publikum mener

Erikjoe

Fantastisk energi

24. May 2017

Susanne

God Forestilling med fantastiske sang præstationer. Måske fyldte det syrede lige rigeligt, lidt mere handling havde været fint.

24. May 2017

Charlotte Paulsen

Dygtige og kompetente skuespillere og musikere. Meget spændende scenografi - men alt for laaaang og ingen handling - Støvring gymnasiums opsætning var bedre!!!!

24. May 2017

Lene Nielsen

Fantastisk og flotte stemmer god oplevelse vi ses snart igen

24. May 2017

Gitte

Fantastisk

24. May 2017

Pia Lindbergh

Fantastisk lyd, opsætning, koreografi - oplevelse !! De visuelle effekter var imponerende og meget kraftfulde. En oplevelse som vi ikke ville være foruden.

24. May 2017

Lillian Gregersen

Fantastisk forestilling - scenografien var i topklasse. Meget velsyngende ensemble - en lille anke kan være at det ofte var svært at høre sangerne, da musikken var så høj og det er lidt en skam, når de nu synger så super godt som de gør. Elsker historien og sangene, så vi havde en rigtig god aften

24. May 2017

Anders

Skuespillere der virkelig kan synge.......men alt for lang trukket

24. May 2017

Peter Mouridsen

Super god forestilling med indlevende skuespillere og rigtig god musik. Fed scenografi.

24. May 2017

Ingrid S. Kristensen

Fantastiske unge og dygtige skuespillere, der virkelig kunne give publikum en god oplevelse, der stimulerede alle vore sanser - samtidig med de fortalte en god historie fra hippie bevægelsens start. Savnede dog lidt mere af historien om den unge mand, der "tilfældigt" kommer med i krigen. Derfor "kun" 5 stjerner.

23. May 2017

Helle Kristensen

Fantastisk oplevelse Cenografien kunne ikke være flottere og meget spændende at bruge hele salen Eneste minus var at var svært at forstå teksten de sang især de kvindelige skuespillere Men ok vi kendte jo sangene vi er den generation der i snestorm kørte til Herning i 70erne og så dengang noget aldeles anderledes teater Alt flot gået i Ålborg vi kommer gerne igen da det var første gang da vi bor i Århus området Flot flot arbejde

23. May 2017

Jytte Olejas

Musikken var dejlig men opsætningen var ikke alt for spændende

23. May 2017

Bente Mott

Sprudlende, farverigt, overraskende, leveret med humor og indlevelse. Dejligt at publikum og salen blev indraget i stykket. Dejlig musikalsk oplevelse med nogle meget smukke kvindestemmer især.

23. May 2017

Jette Søndergaard

Fantastisk opsætning - og musikken fantastisk især de store kendte numre - utroligt dygtige skuespillere der synger og danser fantastisk - og som sædvanligt flot og spændende scenografi. Var helt betaget af pigernes sang.

23. May 2017

Ingstrup Trivselsskole

Super oplevelse - fed musik, flot scenografi

23. May 2017

Peter Larsen

Helt fantastisk oplevelse, man bliver blæst bagover, af den energi der bliver udfoldet. Fantastisk nærvær i bogstaveligste forstand, når skuespillerne kommer ud over kanten og bevæger sig ud blandt publikum. Særligt skal fremhæves rollen som Sheila i skikkelse af Henriette Katrine Lund, som med sin indlevelse og stemme, kan sætte de flest danske musicalstjerner til vægs. Kunne jeg give flere stjerner end de 6, så havde jeg gjort det.

23. May 2017

Rasmus Jensen

Kæmpe oplevelser!!

23. May 2017

Karin Pedersen

Kære alle på teateret! Jeg var utroligt grebet af forestillingen og blev virkelig ramt i hjertekulen af kontrasten mellem krig og kærlighed og det uendeligt triste og forfærdelige spild af unge møænds liv, som krig var og stadig er. Scenografien var helt fatastisk flot og overraskende, og både musikere og sangere gjorde det super godt. Desværre sad vi på første række helt ude i siden, hvilket ikke kunne give den optimale oplevelse af scenen og scenografien - til gengæld var vi selvfølgelig meget tæt på nogle af de medvirkende, hvilket jo har sin charme. Første akt virkede langtrukken, men efter anden akt gav det hele mening med den stemning, der var bygget op og den udvikling, der så sker.

22. May 2017

Morten Sørensen

Fantastisk forestilling!

21. May 2017

Ann Birthe Jensen & Allan Næs Gjerding

Vidunderligt! En totaloplevelse, hvor alt smelter sammen, lige fra man forventningsfuld træder ind i foyeren til man begejstringsramt står og klapper skuespillerne tilbage på scenen. Tak.

21. May 2017

John

Fantastisk 2. del.

21. May 2017

Dorthe Frost

Endnu engang en fantastisk oplevelse. Syntes Aalborg Teater er rigtig gode til at udnytte scenen og laver nogle supergode kulisser.

21. May 2017

bodil sørennsen

virkelig et godt stykke skønt musik

21. May 2017

Claus Larsen

Flot og spændende opsat - fantastiske skuespiller - og musikere!

21. May 2017

Marlene Sommer

Det var en fabelagtig oplevelse. Desværre kom en ung kvinde med et meget lille barn på omkring 2 år ind efter pausen. Det var vist en skuespillers kæreste? Hun satte sig lige foran mig og det var meget forstyrrende, da barnet ikke kunne sidde stille. Det gav lidt dårlig 'karma' ?

21. May 2017

Inger Billenstein

Dejlig Forestilling, men et stort minus, musikken var så høj at det var umulig at høre hvad solisterne sang. En meget flot pæsention af skuespillerne. Når jeg nu skriver til teatert,kan jeg ikke lade være at med at komme med en bemærkning til de nye siddepladser i foryen. De er så malplaceret i det smukke lokale med søjler og paneler, pludselig kommer der en række spånplader med en lille klat pude, som ikke engang er en pude. Det er virkelig smagsforviring, og det ødelægger helheds indtrykket af lokalet. Bare et synspunkt.

21. May 2017

Jesper

Fed musik

21. May 2017

John Pedersen

det var en flot opstilling. dygtige kunstner. så tak, og på gensyn næste sæson.

21. May 2017

Dorte Koch

Fantastisk

21. May 2017

Rita Nielsen

Rigtig fin forestilling med stor intensitet fra skuespillerne, god musik og sang.

20. May 2017

Jette

Rigtig god musical, fed musik

20. May 2017

Kirsten Skaarup Bojer

En fantastisk medrivende forestilling- Skuespillerne gjorde det så godt. Tak for en god oplevelse.

20. May 2017

Dorde W Bendtsen

Hair lod solen skinne ind i mit hjerte. Det var sprudlende og vanvittig fantastisk. Smukt, vildt og voldsomt.

20. May 2017

Else

Fin forestilling, dog var anden del den bedste og lysshowet var bare fantastisk!

20. May 2017

Heidi Larsen

Flot og spænde Forestilling. Musikken helt i top. Det lød som om der var 35 folk i koret.

20. May 2017

Jens Chr. Meldgaard

En hel fantastisk oplevelse.

20. May 2017

Dorte

Flot scene show, med masser sang musik og dans.

19. May 2017

Henning Meyer

I en tid hvor meget skal tolkes ind vor tid, var vidunderligt at opleve et stykke så tro mod originalen. Solister, korister kunne bare deres stemmer og satser, ledsaget af orkester, der som i originalen, spillede så klart, at man kunne nyde de talrige flotte enkeltpræstationer uden det forstyrrede balancen mellem vokal og instrument . En medrivende aften .

19. May 2017

Jane Høgh Lassen

Det var en fantastisk oplevelse og meget underholdende. Der var fuld gang i den lige fra start og til slut. Meget dygtige unge skuespillere, der både kunne synge og danse. En rigtig god virkning at sangene var en blanding af engelsk og dansk. Rigtig mange overraskende effekter og skøn scenografi. Jeg så Hair i Ålborghallen lige først i 70-erne, så det rigtig godt med et gensyn.

19. May 2017

familien@skovgaard.info

Forrygende sjov. Gode skuespillere. Flot scenografi. Følte mig underholdt fra start til slut.

19. May 2017

Lisbeth, Aalborg

Flot præstation af alle de unge mennesker og fed musikalsk oplevelse.

19. May 2017

Lone

Forrygende flot forestilling ? Dygtige skuespillere og musikere og en fantastisk scenografi. Godt gået Aalborg Teater ?

19. May 2017

Jette videnkjær

Fantastisk flot Forestilling. Flotte sangstemmer en dejlig oplevelse.

19. May 2017

Lise Froulund

En forrygende oplevelse , hvor du litterlig bliver "suget" ind i handlingen og stemningen af en engageret og oplagt trup, der tager dig med til et fantastisk gensyn med din ungdoms glæder og problematikker og ikke mindst musik. En helt igennem fantastisk oplevelse.

19. May 2017

gretegundersen@hotmail.com

god forestilling , med inddragelse af puplikum-

19. May 2017

Anna Margrethe Høstgaard

Fantastisk sang, flot scenografi

18. May 2017

Susanne Petersen

Det var en super oplevelse/forestilling, også nostalgisk, når man har været ung sidst i 60'erne.

18. May 2017

Henny og Jørn Nørgaard

Det var en stor oplevelse at opleve HAIR. Nogle meget dygtige skuespiller.Vi er lidt ældre men havde en rigtig god oplevelse, men vi elsker at gå i teater og tiden fløj afsted, så må forestillingen da være god. Rigtig god ide at skuespiller er med publikum. tak for en god aften.

18. May 2017

1e, Dronninglund Gymnasium

"Bar røv og vilde farver"

18. May 2017

Hanne Mette Nielsen

Skøn og medrivende musik formidlet af sprudlende skuespillere. En god og glad oplevelse.

18. May 2017

Oda

God skuespiller præstation. God musik med fantastisk sang. Livsbekræftende at se så mange dygtige unge skuespillere på senen. Medrivende.

18. May 2017

Annebeth Aasted

Forestillingen led under ubalance mellem lokalets akustik og den (for) høje musik, ligesom de fleste sangtekster var uforståelige, måske af samme grund.

18. May 2017

Lone bang

Så flot en Forestilling. De spillede og sang måsen ud af flower power bukserne. Meget flot opsætning - blev glad og rørt...

18. May 2017

Agnete Hansen

En rigtig god Forestilling. Dygtige skuespillere. Der var vist ingen, der havde problemer med at høre, hvad der foregik på scenen. Også rig- tig gode musikere.

18. May 2017

Lotte Pedersen

Synes musikken var god, skuespillerne sang rigtigt godt men der var for lidt handling - der var for meget fokus på hippie -stoffer emnet.

18. May 2017

Merete og Jan Ottosen

Feeeed forestilling, masser af god musik og sang, + en masse humor. Vi havde en mega god aften.

17. May 2017

Inger Nielsen

En rigtig dejlig oplevelse!

17. May 2017

DD

Meget begejstret. Lidt for mange gimmicks, måske. Gik lidt ud over formidlingen af handlingsforløbet. Dygtige musikere og sangere. Flot.

17. May 2017

Jette Hansen

I starten af første akt overvejede jeg at forlade teateret i pausen, lyden var alt for høj, for det meste var det umuligt at høre, hvad der blev sunget og det føltes blot som organiseret larm. Heldigvis blev jeg, for det blev bedre i anden akt. De 4 * skyldes især en helt igennem fantastisk energi og udstråling fra alle medvirkende, dejlig musik og flot scenografi.

17. May 2017

Knud Nørgaard

Meget flot opsætning og en veloplagt trup, som fik teatersalen op i de højere niveauer.

17. May 2017

Bjarne Larsen

Flot scenografi, godt band, gode sangere/kor. God koreografi. Vi blev rigtig godt underholdet. Og så er det jo fed musik fra ens unge dage.

17. May 2017

Frank

Årets bedste teater oplevelse.

17. May 2017

Henrik

Musik og sang var godt. Selve teaterstykket var meget bedre sidste gang det blev lavet på Aalborg teater.

17. May 2017

Marianne Kristensen

God oplevelse med mange overraskelser

17. May 2017

Lis kristensen

Fantastisk Flot Forestilling/musical. Dejlig oplevelse ????

16. May 2017

Bent Nielsen

Efter at have set forestillingen, og fået bearbejdet den, syntes jeg lyden var alt for høj, det var ikke til at høre ordene og forstå hvad der blev sunget. Det var også kun meget lidt af det talte der var til at forstå, pga. lydstyrkens høje decibel. Det virkede som om anden del var mere afslappet.

16. May 2017

Claus

4,8 stjerner - ikke helt 5. Men tæt på! Musikken! Hvor magisk med live musik, fantastisk percussion, og også den meget (meget!) imponerende visuelle installation og scenografi. I enkelte numre druknede vokalen desværre lidt i "mixet", og det blev umuligt at høre hvad der blev sunget - men det gjorde ikke så meget når hele holdet havde sådan en fantastisk energi. Fire stjerner på AAT er stadig en fantastisk aften (!) og jeg var fabelagtigt godt underholdt, men en musical som Hair kan ikke rigtigt røre mig så dybt som en "klassisk" teaterforestilling. Det føltes ikke så rørende og gribende som det normalt gør når jeg går i teatret - men det skyldes bestemt ikke manglende indsats. Bare min personlige smag. En skøn aften med lækker musikalitet, vidunderlige numre og en 2. akt som flød fuldstændigt sammen i et stort "trip". Fornemt!

16. May 2017

Mette

Så smuk en opsætning! Det fik et lille teater til at virke stort. Fantastisk sceneshow.

16. May 2017

Brian Sørensen

Fantastisk oplevelse, vi var en tur på "syrer", en kort tid.

16. May 2017

Louise

En medrivende og helt fantastisk forestilling!

15. May 2017

Helle Højlund

En fantastisk aften, veloplagte skuespiller, dejlig musik og iderig sceneopsætninger.

15. May 2017

Betty Rode

Nostalgi på en dejlig måde - visuelt helt top - spændende scenografisk løsning - v havde et brag af en aften alle 5

15. May 2017

Inger Stender Nervøsvej 155 Vadum

En super god Forestilling ,det er ikke stykket skyld at man ikke mere kan sidde nogen Lunde ude i forhallen.In

15. May 2017

Rico Malvang

Den ringeste musical jeg nogensinde har set/hørt! Ingen historie, intet mål med forestillingen. Spild af tid og spild af penge. Den ene stjerne er for selve musik nummeret Hair, som fungerede nogenlunde.

15. May 2017

Jens Lund

Flot opsætning som skaber den rette stemning. Scenografinen bære stykket godt igennem, men oplevelsen bliver alligevel lidt anstrengt da lydniveauet er meget højt fra start til slut. Den flotte illustration af syretrip bliver ved og ved og det kommer til at virke monontomt og får handlingen til at drukne. Man savner flere af de store musiknumre som kun kommer med i korte brudstykker. Flere sjove effekter der kommer helt tæt på publikum løfter det lidt, men helt i mål kommer stykket desværre aldrig ,og det er synd for skuespillerne, som ellers giver den hele armen

15. May 2017

Grethe Christensen

Jeg synes, at det var en spændende forestilling, men desværre var lyden mangelfuld. Vi var ikke i stand til at høre ordene i store dele af forestillingen.

14. May 2017

Kamilla

FANTASTISK forestilling! Intet over intet under - det stående bifald med pift og huj fra hele salen var mere end velfortjent. WUAW!!

14. May 2017

Claus

Top klasse af alle.

14. May 2017

Annette Wintlev

Fantastisk oplevelse! Syret, lækkert, flot❤️

14. May 2017

Toni Nielsen aalborg

Må sige jeg var helt op at køre. Dejlig høj musik,skuespillerne var super gode allesammen. Elsker Musicals. Glæder mig til næste sæson.....:)

14. May 2017

Peter Erlendsson

Lidt for langtrukket

14. May 2017

Kirsten Worm

Flot og farverigt og gode sange...fra hippietid. Mod Vietnam krigen, man skulle kende historien, ellers kunne det meste virke som en gang stoffer

14. May 2017

Mette Krathus

Fantastisk. Også på den måde hvor man bevægede sig blandt publikum på

14. May 2017

Elsebeth Mørk

Teater, når det er flottest! I udførelse, sang og budskab. Spillevende skuespillere i superform.

14. May 2017

Louise

Fantastisk

14. May 2017

Per Værum Mikkelsen

Fantastisk forestilling, skøn musik udført af nogle helvedes dygtige sangere og musikere. Mageløs opsætning, hvor både lys, røg m.m.m. gik op i en højere enhed. Jeg var flere gange under forestillingen virkelig rørt - og det er vel meningen med kunst!! Jeg var dog glad for, at jeg kendte historien og hele forløbet i forvejen, for på denne opsætning oplevede jeg, at det var musikken og ikke historien der var i højsædet. Men alt i alt en helt enestående oplevelse.

14. May 2017

Torben Næsby Christensen

Fantastisk udgave af den gode gamle "HAIR" Og godt at de klassiske numre synges på engelsk og ikke i en middelmådig oversættelse.

14. May 2017

Poul Sørensen

Orkesteret drukner de gode melodier og sangere. Alt for højt musik - så begynder de også at "skrige" på scenen. Især 1. Del er forfærdelig. Da der så endelig kom en meget smuk sang (Goodmorning) blev vi forstyrrede af snorrer hen over hovederne. Da vi så også havde spist i en en meget larmende cafe, blev aftenens indtryk, alt for megen larm med for lidt indhold - forestillingen gjorde ikke særligt indtryk. Druknede i "smarte" ideer og larm. Skuespillerne gjorde, hvad de kunne.

14. May 2017

Chalotte

Helt suværene ?

14. May 2017

Pia Mikkelsen

En udmærket teateroplevelse blot anderledes end de andre gange vi har været i teater i Aalborg og København. Hvis ikke jeg havde set filmen, så ville jeg ikke ha' fået så meget ud af det.

14. May 2017

Christian Skogberg

Fantastisk Forestilling. Man får tro på fremtidens teater, når så mange unge skuespillere kan lave så god og engageret en Forestilling. Hele stykket osede af glæde og godt humør.

13. May 2017

Susanne

Super flot

13. May 2017

Ebbe Trenskow

Fantastisk oplevelse. Hele ensemblet er forrygende. Musik og sang gik op i en højere enhed. Jeg gik fra forestillingen i et fantastisk humør. TAK FOR EN DEJLIG AFTEN I MIT GAMLE TEATER.

13. May 2017

4 tilfredse gæster120517

Fantastisk opsætning! Specielt koreografi, special effects og lys var nyskabende. Dygtige frisører, der har lavet al det flotte "rasta-garn". Kompetente skuespillere med gode stemmer, der holdt. Musikerne dygtige og fin effekt at de indgik stilmæssigt i stykket - og vildt at nogle skuespillere også var blæsere. Lydfordeling mellem musik og stemmer perfekt - kunne høre al tekst. Selve historien blev - specielt mod slut- desværre lidt udvandet og langtrukken, med overvægt på syretrip på bekostning af Vietnamkrig. Hoverpersonernes karakter kunne også tegnes skarpere op. Men det er skønhedspletter i en meget flot opsætning.

13. May 2017

OFK

Fantastisk opførelse. Spring alle de sure anmeldelser over og kom op fra sofaen og af sted. Skøn oplevelse. Et Must.

13. May 2017

Peter Nielsen

Dejligt at genhøre de gl. sange. Flot sceneopsætning. Fuld fart på af de dygtige unge skuespillere. ????

13. May 2017

Lis Rasmussen

Det var mageløs aften .. vi nød forestillingen i fulde drag . Fantastiske skuespillere der var i hopla. ???

13. May 2017

Marianne Bach

Temaet skønt. Lidt dårlig lyd. For lidt dans.

13. May 2017

Susanne Klitgaard

Vi havde en skøn aften. Dejligt musik og dygtige og energiske skuespillere. Tak for det, altid en fornøjelse at komme i Aalborg Teater.

13. May 2017

Gitte

En fantatisk forstilling, en skuespil præstation udover det sædvanlig og sang , musik som sagt fantatisk. Blev ført tilbage i tiden ,selv om jeg først er født i 1966 og ikke selv har oplevede tiden i love and peace, blev jeg revet med på vognen , I er utrolige dygtige på Aalborg teater,endnu en forestilling jeg aldrig vil glemme TAK ❤️??

13. May 2017

Gunnar Sørensen

For 46 år siden så jeg "Hair" i Cirkusbygningen i København, med bl.a. en meget ung Eddie Skoller og de senere så kendte brødrene Olsen. Jeg befandt mig i lang tid derefter i en anden(og bedre)verden - godt hjulpet af talrige biografture for at se den ikoniske Woodstockfilm, hvor jeg kunne få mere at vide om disse fantastiske mennesker - hippierne. Da jeg i går kørte hjem fra Aalborg til Haderslev efter at have set "Hair" på AAT, var det som om den erindringsgivende Madelainekage som den franske forfatter Proust omtaler i "På sporet af den tabte tid", havde gjort sin virkning. Jeg var tilbage i en lyksalig fortid, som ikke er forsvundet - den findes endnu i de "dybere lag" - min naive(i betydningen oprindelige)glæde og begejstring var igen fuldt tilstede. Tak til AAT for en stærk og overbevisende skuespillertribe, et særdeles kompetent og medlevende orkester, og en dybt original scenografi, som ledte mine tanker hen på "Musik og lys" stemningen under 60érnes koncerter med bl.a. Alrune Rod og Burnin´Red Ivanhoe

12. May 2017

Peter Nielsen

Super god forestilling dejlig musik bare træls at blive ramt flere gange af de ledninger de trækker hen over publikum

12. May 2017

Henrik Bo Larsen

HAIR var en helt igennem fed oplevelse! Musikken var opløftende, intens og virkelig groovy. Skuespillet, dansen og dramaet helt fænomenalt. Stort kadeau til Aalborg Teater. HAIR er super godt gennemført, og vi var underholdt på højeste niveau gennem hele forestillingen. Tak for oplevelsen!

12. May 2017

Jane Vestergaard

Fantastisk god forestilling. God musik og energifyldt optræden på scenen?

12. May 2017

Sven

Fantastisk flot scenografi, kostumer og musik, men handlingen var kedelig og næsten ikke eksisterende. Hippierne blev fremstillet som en flok 'syrehoveder', der bare tågede rundt, og stemningen var trist det meste af tiden - ikke noget nærheden af den glade stemning og optimisme, der kendetegnede tiden (min ungdom!). Heller ikke noget politisk om Vietnamkrigen og protesterne imod den, som der er i filmen.

12. May 2017

Lotte Søndergaard

Skuespillerne og musikerne var utrolig dygtige, men selve stykket var alt for langtrukken og decideret kedeligt, da der ikke var den store handling. Var stykket halveret i længde, havde det været passende.

12. May 2017

Pia og Jette

Fantastisk show super

12. May 2017

Jørgen Jensen

Vi havde på fornemmelsen at det var meget flippet. DET VAR DET. Alle sang fantastisk men det råben og ballade, det var for meget. Vi havde håbet, at den dejlige HAIR musik var mere fremtrædende. Men desværre.

12. May 2017

Agnete

Fantastisk flot, musikalsk, dygtige skuespillere/sangere. Flot scenografi. Handlingen er jo stadig aktuel. Kæmpe oplevelse.

12. May 2017

Hermann

Er det en slags censur, når I ikke viser NORDJYSKEs anmeldelse af HAIR?

12. May 2017

Peter

Sangerne gjorde hvad de kunne, men forestillingen var lang og uinteressant - afslutningen gav dog det hele et positivt løft

12. May 2017

Inger Moos, Stinesminde.

Vi var i teatret i tirsdags og gik i pausen, trætte af at høre på larmen fra musikken. Musikken overdøvende helt, hvad skuespillerne sang. I det hele taget, var det en ligegyldig forestilling uden en rød tråd. Skuffede. Vi har gået i Alborg Teater i 50 år og kun gået i pausen en gang tidligere.

11. May 2017

Bente Skov

Lidt for højt. Men en helt igennem fin oplevelse. Det bedste var afslutningsnummeret, hvor man virkelig kunne fornemme kvaliteten på sangerne

11. May 2017

Erik Holbech

En larmende Forestilling som udfordrede øre og hoved og så endda udløste uudholdelige sirener ved pause. Publikums indblanding i forestillingen bryder vi os ikke om i det omfang, som det har udviklet sig til. Vi valgte at forlade teatret i pausen. Vi har i mange år nydt at komme i teatret, men den udvikling vi har overværet i de sidste par år bryder vi os ikke om. Vi overvejer om vi vil fortsætte med at overvære fremtidige forestillinger.

11. May 2017

Sebastian Nørgård Alsing

Fantastisk forestilling, hvis man er til musical. Skuespillerne synger virkelig godt på Aalborg Teater og musikken var for fed. Der var desværre lidt knas med en mikrofon undervejs.

11. May 2017

Lissy Lind

Jeg synes det var et festligt indslag med skuespillerne i foryen ved ankomsten. 1. Del var lidt for larmende, det var ikke så let at se en handling før sidst i stykket. I anden del var det lidt mere afdæmpet, og vi kunne fange meningen. Vi gik derfra med en god fornemmelse.

11. May 2017

Mona Jordansen

En stor oplevelse, dog er musikken lidt for høj. Det er vanskeligt at høre hvad de medvirkende synger.

11. May 2017

Diana

Tak for et brag af en fest!

11. May 2017

Joan

Fantastisk præstation.

11. May 2017

Inger Schrøder

Havde en god oplevelse. Jeg savner klarhed over sted og handling. Finder aldrig ud af at det foregår i New York. Er vældig betaget af scenografi og teknologi, men i dette tilfælde tager det overhånd, så det fjerner fokus fra forestillingen. Hovedpersonernes psyke fremgår svagt. Svært at fornemme Claude som den bløde og Berger som den hårde kontante. Skulle lige vænne mig til det nye tonesprog, er meget glad for den første danske version med Eddie scoller og Sanne Salomonsen.

10. May 2017

Anders Andersen

Dygtige skuespillere med flotte sangstemmer. Anden afdeling var bedre en første, det var lettere at forstå symbolikken. Flot scenografi i hele forestillingen.

10. May 2017

pia falling

Tilbage ad memory lane. Flot forestilling. Helt speciel effektfuld scenografi og koreografien var en oplevelse. Enkelte effekter og stor virkning. F.eks. soveposerne og langsomheden i spillernes bevægelser/ dans var skøn. Tak for en dejlig aften

10. May 2017

Herbert Fischer

Et lille teater, en lille teatertrup, men en af verdens største teateroplevelser. Dette er kun muligt på grund af en fantastisk holdindsats. Vi var underholdt, nød musikken og var fuldstændig overrasket over opsætningen. Tak til alle i "Hair" for en kanon aften i Aalborg Teater.

10. May 2017

Pia Helt, Vindblæs Friskole.

Som helhed er forestillingen flot, sansemættende og intens! Der er flere betagende øjeblikke, hvor lyd, lys, scenerum, skuespil og ord går op i en højere enhed. Det, at hele rummet bliver brugt, når skuespillerne bryder scenekanten og er ude mellem publikum både før og under forestillingen virker meget autentisk og levende. Både Aquarius og Let the Sunshine in skal også nævnes som særligt vellykkede. Lyden er dog en udfordring. Det er meget svært at høre, hvad der bliver sunget og meget indhold går derfor tabt. I flere dele af musicallen er det svært at høre, hvilket sprog der synges på og deraf går en del af historien forbi publikum.

10. May 2017

Inge Lund

Igen en fantastisk forestilling på Aalborg teater med flot lyd, koreografi og scenografi.

10. May 2017

Maren Juel

Glad, underholdende og musikalsk forestilling

10. May 2017

Birgitte Pedersen

Eftersat have læst Otto Pretzmanns anmeldelse i Nordjyske Stiftstidende mandag, var mine forventninger ikke høje. Jeg gik dog fra teateret med en super oplevelse. Energien blev bygget op lige fra vi kom ind i forhallen, hvor skuespillerne startede med at gå rundt og kontakte publikum. Skuespil på højt niveau og sang og og musik i top. Masser af energi som nåede langt ud over scenekanten. Fantastisk præstation af alle!! Tak for en skøn forestilling!

10. May 2017

Dorthe Vestergaard

Flot forestilling, spændende opsætning, gode sangere ?

10. May 2017

Lena Y. Pedersen

Henrivende, intens og virtuos forestilling. Fantastisk scenografi i sin helhed med både lyd og lys. Jeg oplevede forestillingen fra 1. række midtfor og blev bogstaveligt talt blæst omkuld.

10. May 2017

Jørgen

Tynd historie, men fantastisk produktion, fantastisk scenografi og flot energi og kvalitet i sange og skuespil

10. May 2017

DORTE ELISE MØLLER HOLDGAARD

Der var gjort alt ud af denne forestilling, - en fornøjelse at gå i teater, når det er med det engagement!

10. May 2017

Rikke M. Højberg

Festlig og overraskende med super dygtige skuespillere. Herligt at der foregår så meget udenfor scenen og allerede i foryen, når man træder ind af døren. Man bliver så glad og går glad derfra. Glæder os til næste forestilling...

9. May 2017

Susanne Sørensen

Fantastisk forstilling med super musik levende og sprudlende skuespiller der fik puklikum inddraget i forestillingen

9. May 2017

Gunhild Agger

Masser af oplevelse i den scenografisk flotte opsætning af Hair. Energisk og dygtig udførelse - en fornøjelse!

9. May 2017

Else Hedelund

Måske skulle den kun have 3+ stjerner. Der var meget "gang i den". - skuespillerne gjorde et stort og flot arbejde, sikke en kondition. Et MEGET stort problem er, at musikken er så høj, at vi ikke kan høre teksterne, det gør, at vi ikke kan leve os helt ind i forestillingen. Ærgerligt. Vi fire "piger" var selv unge i de glade tider, så vi havde glædet os, men gik med en lidt flad fornemmelse. - Skru ned for musikken, og lad ordene tale noget mere.

9. May 2017

Hans Ole Holdgaard

Meget fint opsat Forestilling. Gode og oplagte skuespiller der blev backer godt op af velspillende band/orkester.

9. May 2017

Winnie Thygesen

Fremragende -og som man husher tiden dengang . Kan anbefales

9. May 2017

Viven Mortensen

Dejlig og smuk forestilling mere af den slags

9. May 2017

Pia

Forestillingen er fantastisk! Gennemført med de skønneste kostumer og super sang. Det var virkelig en fornøjelse, og jeg overvejer, om jeg skal se den igen om et par uger.

9. May 2017

Mette Kirstine Hansen

Fantastisk opsætning af Hair. Musik, sang, dans, lys og den visuelle scenografi går op i en højere enhed. En super oplevelse, som på det varmeste kan anbefales ❤️????

8. May 2017

Køb billet til "Hair"

Køb billet

Start oplevelsen i Teatercaféen

Gør din teateraften endnu bedre, og start med en kulinarisk optakt i vores hyggelige café. Du kan i ro og mag hygge dig med familie, venner og god mad, og du skal ikke lede efter en parkeringsplads lige op til teatertid. Serveringen er naturligvis tilpasset forestillingens start.

 

Medvirkende

Holdet bag

Musik
Galt MacDermot

Tekst
Gerome Ragni & James Rado

Instruktion og scenografi
Victor Kramer

Kapelmester
Niels Søren Hansen

Koreograf
Shusaku Takeuchi

Lysdesigner
Kasper Daugberg

Lyddesigner
Kristian Berg

Musikere
Thomas Hamilton, Casper Simonsen, Frej Lesner, Johannes Hjejl og Nikolaj Heyman

Stærke budskaber

Hippiebevægelsen samlede sig om enkle og stærke budskaber som f.eks.:

If I’m free, it’s because I’m
always running.” – Jimi Hendrix

If everyone demanded peace instead
of another television set, then there
would be peace.” – John Lennon

Never doubt that a small group of
thoughtful, committed individuals can
change the world, indeed it’s the only
thing that ever has.” – Margaret Meade

Whenever you find yourself on the
side of the majority, it’s time to pause
and reflect.” – Mark Twain

Om hippiebevægelsen

I 1960’ernes USA protesterede særligt de studerende mod alt, hvad de mente var galt med deres land. De opfattede sig selv som patrioter, der ønskede at redde landet og gøre det til det bedste, det kunne blive.

Selvom vi i dag måske primært associerer hippiebevægelsen med løst hår, farvestrålende tøj, kærlighed til alle, hash og fede slogans, vil mange huske, at hippiebevægelsen opstod som en protest mod bl.a.: Racisme, miljøødelæggelse, fattigdom, sexisme, seksuel undertrykkelse, vold, politisk korruption og krigen i Vietnam.

Hippiebevægelsen er mere og andet end en farverig tid og et kostume, man kan tage på til en temafest. Bevægelsen og tiden indeholdt en holdning til problemstillinger, som fortsat er højaktuelle. Drømmen om vandmandens tidsalder, hvor lyset får lov at skinne ind, kan stadig vækkes i os og give os troen på en ny morgen, et nyt fællesskab, en ny verden.

Vil du vide mere?

Billeder fra Åbent hus

Lørdag 29. april var der Åbent hus ifm. årets musical Hair.

Se billederne her

Mere end bare gøgl og joints

Appetize har interviewet de to hovedrolleindehavere i Hair: Christian Gade Bjerrum og Kasper Dalsgaard.

Læs interviewet her