Format

Forestillinger

Format er en ny kultursalon for teatersamtaler og alt muligt andet. 

Det gamle Transformator genopstår som sig selv og noget nyt. I Format kan man møde Aalborg Teaters kunstneriske personale, gæstende instruktører, scenografer og særligt inviterede gæster.

I kultursalonen fører vi samtaler i fast og løs tilknytning til forestillingerne. Der vil være musik, kunstneriske indslag og salg af drikkevarer. Der vil ikke være nogen grænser,
men alt vil have format.

 • Billetpriser

  50 kr. inkl. 1 stk. drikkevare (øl, vin eller vand)

 • Næste Format

  Lørdag 3. november 2018

 • Sidste spilledag

  6. april 2019

 • Scene

  Mindste Scene

 • Genre

  Kultursalon for teatersamtaler

Spilledage

Publikum mener

Pernille Michaelsen

Spændende aften hvor jeg fik mere viden/indsigt om Bergman og stykket Persona. Synes det er dejligt at teateret har genoplivet den gamle Transformater scene, men i et andet format, hvor jeg som teatergænger får en ny viden og indsigt i teateret og hvad der spilles. Jeg glæder mig til at deltage i de kommende Format.

6. November 2018

Lene Holt Nielsen

Det var spændende og hyggeligt at være med til "FORMAT". Det er jo altid interessant at deltage i maskinrummet på en stor spændende supertanker med kurs mod det ukendte. Og så var det også lidt som at komme som en indbudt fremmed til en kærlig familie meget optaget af slægtens mening med livet og dagens gøremål. Engagementet og kærligheden til teatret er meget smittende. Især var det spændende at høre hvad der optog dramatikerne og de helt unge skuespillere. Jeg tror, vi som publikum kan være meget trygge ved og glade for den kommende generation af store danske skuespillere. Det tegnede rigtig godt dén aften. Venlig hilsen Lene Holt Nielsen, publikum'er

18. September 2018

Mai Andersen

Endnu en spændende aften, hvor man fik indblik i processen hvordan det er at skrive til teater.

16. September 2018

Mette Pladsbjerg Larsen

5. September 2018

Julie Edelsten

Super hyggeligt, uformelt arrangement. Den første del, hvor diverse personer blev interviewet, var meget interessant at høre på. Jeg har dog aldrig grint så meget, som i andel del, da sæson 18/19 skulle improviseres. Jeg kommer helt sikkert igen på et tidspunkt!

19. August 2018

Erik Geisnæs

Trods min høje alder (75) fængede det fra start til slut. Det var en superfed oplevelse. Skidesjov og indimellem gribende. Glimrende sett-up - gerne mere af samme slags. Min første oplevelse på Aalborg teater ligger mere end 60 år tilbage. Det var med skolen og stykket hed "Kærlighed uden strømper". Den mandlige hovedrolle blev spillet af Jørgen Fønss. Vi boede i Morsøgade i samme opgang som ham.

19. August 2018

Vil du vide mere?

FORMAT – en ny stamscene for de teaterglade

Appetizes udsendte journalist var med til premieren på 'Format'.

Læs artiklen her

Køb billet til Format

Køb billet