Figaros bryllup

Forestillinger

Klassisk komedie om magtmisbrug og sex.

Figaro er Grev Almavias højre hånd, og Suzanne er kammerpige for grevens kone, Grevinde Rosina. Figaro og Suzanne er forelskede og skal giftes, og greven har lovet at afstå fra sin traditionelle ret: at få lov til at få første nat med bruden. Eller har han? Figaro er ikk sikker, for greven regner med, at Figaro og Suzanne efter deres bryllup skal flytte ind i nye, fine værelser på slottet; værelser der ligger dør om dør med greven og grevindens gemakker. Så får Greven sin overtjener Figaro lige ved hånden – men også hans kone. Gennem en helt ustyrlig række af forviklinger og forvirringer afsløres greven så grundigt i sit forfængelige og liderlige magtmisbrug, at Figaro og Suzanne kan få hinanden til sidst. Uden grevens indblanding.

Beaumarchais’ komedie fra 1778 er en fortsættelse af samme forfatters Barberen i Sevilla, hvor den samme Figaro er hovedperson. Begge komedier er bedst kendt som opera af hhv. Rossini og Mozart, men her er det altså den originale komedie, der kommer til at beskæftige mere end det halve ensemble i teaterdirektør Hans Henriksens instruktion.

 • Billetpriser

  150 - 290 kr.

 • Unge u. 25 år el. studerende

  80 - 160 kr.

 • Premiere

  3. maj 2019

 • Sidste spilledag

  15. juni 2019

 • Scene

  Store Scene

 • Genre

  Komedie af Pierre Beaumarchais

Spilledage

AAT Klub: Spar 50 kr. pr. billet

Køb billetter til mindst tre forestillinger – så bliver du automatisk medlem af AAT Klubben og sparer 50 kr. pr. billet.

 

Start oplevelsen i Teatercaféen

Gør din teateraften endnu bedre, og start med en kulinarisk optakt i vores hyggelige café. Du kan i ro og mag hygge dig med familie, venner og god mad, og du skal ikke lede efter en parkeringsplads lige op til teatertid. Serveringen er naturligvis tilpasset forestillingens start.

 

Medvirkende

Holdet bag

Forfatter
Pierre Beaumarchais

Instruktør
Hans Henriksen

Scenograf
Aleksandr Orlov

Kostumer
Irina Cherednikova

Lyddesigner
Kristian Berg

Vil du vide mere?

Gratis introduktion til forestillingen

Få 30 minutters gratis introduktion til 'Figaros bryllup'. Der er introduktion tirsdag 28. maj kl. 18.30.

Book introduktion

Billetter til forpremierer

Forud for hver premiere spilles der to forpremierer. Dem kan du opleve til særlige forpremierepriser.

Køb billetter til forpremierer