Et juleeventyr

Forestillinger

Der bliver juleforestilling for hele familien, når vi byder på en af verdens allerførste julehistorier, nemlig Charles Dickens’ Et juleeventyr. Mød den nærrige Scrooge, der hader jul, mennesker og livsglæder. Og oplev hvordan han bliver klogere.

Scrooge er en gnier og en ond chef, der ikke under sine ansatte noget. Han vil nemlig hellere spare pengene til sig selv. Og på juleaften viser det sig, at medarbejderne både forventer at få fri og ovenikøbet modtage ekstra betaling. Det er og bliver noget fjol, mener Scrooge og sender dem sent og halvsultne hjem.

Men så hjemsøges Scrooge af tre ånder – fortid, nutid og fremtid, og de tager ham med på en rejse, hvor han ser, lærer og forstår, at intet menneske er alene, og at vi er henvist til at hjælpe hinanden. Ikke mindst med at sikre alle en glædelig jul, med fritid og lidt ekstra i posen.

Dickens’ udødelige fortælling blev udgivet første gang i 1843 og udspiller sig i datidens London, hvor den industrielle revolution buldrede løs på godt og ondt. Og en af de ting, der fulgte med den nye udvikling var julen som vi kender den i dag. Et norsk, kunstnerisk team af instruktør, scenograf og lysdesigner kommer til Aalborg Teater med en ny version af denne klassiske julefortælling. På scenen har vi et hold af vores yngre skuespillerkræfter– med Niels Anders Manley i spidsen som Scrooge.

Anbefales fra 7 år.

 • Billetpriser

  140 - 330 kr.

 • Unge u. 25 år el. studerende

  80 - 160 kr.

 • Børn u. 15 år

  80 kr. (alle dage)

 • Premiere

  14. november 2018

 • Sidste spilledag

  22. december 2018

 • Scene

  Store Scene

 • Genre

  Familieforestilling

Spilledage

AAT Klub: Spar 50 kr. pr. billet

Køb billetter til mindst tre forestillinger – så bliver du automatisk medlem af AAT Klubben og sparer 50 kr. pr. billet.

 

Start oplevelsen i Teatercaféen

Gør din teateraften endnu bedre, og start med en kulinarisk optakt i vores hyggelige café. Du kan i ro og mag hygge dig med familie, venner og god mad, og du skal ikke lede efter en parkeringsplads lige op til teatertid. Serveringen er naturligvis tilpasset forestillingens start.

 

Medvirkende

Holdet bag

Forfatter
Charles Dickens

Instruktør
Kjersti Haugen

Scenograf
Leiko Fuseya

Koreograf
Rebekka Lund

Kapelmester
Gunhild Kjær

Lysdesigner
Ingrid Skanke Høsøien

Lyddesigner
Jonas Hvid

Musikere
Thomas Hamilton, Lasse B. Sandkamm og Henriette Hansen

Vil du vide mere?

Billetter til forpremierer

Forud for hver premiere spilles der to forpremierer. Dem kan du opleve til særlige forpremierepriser.

Køb billetter til forpremierer

Print selv-plakat

Hent en gratis print selv-plakat. Den er lige til at printe ud og hænge op.

Download A3-plakat