Et dukkehjem

Forestillinger

Når Nora får nok!
Nora udvikler sig fra at være en føjelig hustru til at være en stærk og selvstændig kvinde, der tager sit gode tøj og forlader mand og børn. Spørgsmålet er om en kvinde, der føler sig svigtet af sin mand, har ret til at forlade ham og deres fælles børn, og uden videre gå og smække med døren? Spørgsmålet er evigt aktuelt og debatten ruller stadig…

Vi giver vores moderne bud på en af verdens mest spillede klassikere – Ibsens berømte skuespil Et Dukkehjem. Reumert-vinderne Nanna Skaarup Voss og Ferdinand Falsen Hiis spiller det unge, fremadstormende par med kurs mod krise.

Nora og Thorvald Helmer er et yngre par med to børn, og de er for relativt nyligt via Thorvalds arbejde steget i graderne og er på vej op i de rigtigt gode samfundslag. Men vejen derop har krævet, at Thorvald blev behandlet for en sygdom, en behandling, som Nora i hemmelighed og ved delvis lyssky metoder, har finansieret. Men når nu sagen er overstået, Nora har betalt sin gæld og alt skulle være godt, hvem skylder så den anden taknemmelighed?

 • Billetpriser

  150 - 290 kr.

 • Unge u. 25 år el. studerende

  80 - 160 kr.

 • Premiere

  9. marts 2019

 • Sidste spilledag

  2. april 2019

 • Scene

  Store Scene

 • Genre

  Skuespil af Henrik Ibsen

Spilledage

AAT Klub: Spar 50 kr. pr. billet

Køb billetter til mindst tre forestillinger – så bliver du automatisk medlem af AAT Klubben og sparer 50 kr. pr. billet.

 

Start oplevelsen i Teatercaféen

Gør din teateraften endnu bedre, og start med en kulinarisk optakt i vores hyggelige café. Du kan i ro og mag hygge dig med familie, venner og god mad, og du skal ikke lede efter en parkeringsplads lige op til teatertid. Serveringen er naturligvis tilpasset forestillingens start.

 

Medvirkende

Holdet bag

Forfatter
Henrik Ibsen

Instruktør
Hans Henriksen

Scenograf
Nicolaj Spangaa

Lysdesigner
Kasper Daugberg

Lyddesigner
Aske Bergenhammer Hoeg

Vil du vide mere?

Gratis introduktion til forestillingen

Få 30 minutters gratis introduktion til 'Et dukkehjem'. Der er introduktion torsdag 14. marts og tirsdag 19. marts kl. 18.30.

Book introduktion

Billetter til forpremierer

Forud for hver premiere spilles der to forpremierer. Dem kan du opleve til særlige forpremierepriser.

Køb billetter til forpremierer

2 x Et dukkehjem på P4 Weekend

Aalborg Teater og Vendyssel Teater opsætter begge Henrik Ibsens klassiker i 2019. Derfor er begge teatres dramaturger interviewet af P4. Indslaget starter 1 time og 37 min. inde i udsendelsen (20. januar 2019).

Lyt med her