Et dukkehjem

Forestillinger

Hvis en kvinde, en hustru og en mor føler sig svigtet af sin mand, har hun så ret til at forlade ham og deres fælles børn? Kan hun, uden videre, bare gå og smække med døren? 140 år efter premieren kunne Ibsens ‘Et dukkehjem’ tematisk set lige så godt være samtidsdramatik.

Nora og Thorvald Helmer er et yngre par med to børn, og de er for relativt nyligt via Thorvalds avancement steget i graderne og er på vej op i de rigtigt gode samfundslag. Men vejen derop har krævet, at Thorvald blev behandlet for en sygdom, en behandling, som Nora i hemmelighed og ved delvis lyssky metoder, har finansieret. Men når nu miseren er overstået, Nora har betalt sin gæld og alt skulle være godt, hvem skylder så den anden taknemmelighed? Og hvad blev der af det, som Nora kalder for ”det vidunderligste”?

Svarene blæser ikke i vinden, men er overladt forestillingen og dens instruktør, teaterdirektør Hans Henriksen. Nanna Skaarup Voss (Julie i Romeo og Julie) og Ferdinand Falsen Hiis (Christian i Cyrano) spiller det unge, fremadstormende par med kurs mod krise.

 • Billetpriser

  150 - 290 kr.

 • Unge u. 25 år el. studerende

  80 - 160 kr.

 • Premiere

  9. marts 2019

 • Sidste spilledag

  2. april 2019

 • Scene

  Store Scene

 • Genre

  Skuespil af Henrik Ibsen

Spilledage

AAT Klub: Spar 50 kr. pr. billet

Køb billetter til mindst tre forestillinger – så bliver du automatisk medlem af AAT Klubben og sparer 50 kr. pr. billet.

 

Start oplevelsen i Teatercaféen

Gør din teateraften endnu bedre, og start med en kulinarisk optakt i vores hyggelige café. Du kan i ro og mag hygge dig med familie, venner og god mad, og du skal ikke lede efter en parkeringsplads lige op til teatertid. Serveringen er naturligvis tilpasset forestillingens start.

 

Medvirkende

Holdet bag

Forfatter
Henrik Ibsen

Instruktør
Hans Henriksen

Scenograf
Nicolaj Spangaa

Lysdesigner
Kasper Daugberg

Lyddesigner
Aske Bergenhammer Hoeg

Vil du vide mere?

Gratis introduktioner

Få 30 minutters gratis introduktion til 'Et dukkehjem'.

Book introduktion

Undervisningsmateriale

Teatrets dramaturg udarbejder skolemateriale, der giver inspiration til, hvordan 'Et dukkehjem' kan bruges i undervisningen. Materialet bliver tilgængeligt op til premieren.

Læs mere

Billetter til forpremierer

Forud for hver premiere spilles der to forpremierer. Dem kan du opleve til særlige forpremierepriser.

Køb billetter til forpremierer