Det gode vs det onde

Forestillinger

Er kampen slut?
Hvor godt er Det Gode efterhånden? Og er Det Onde også så ondt? Kan vi skelne de to fra hinanden længere?

I forestillingen Det Gode vs Det Onde undersøger vi de evige kategorier godt og ondt. Er kaniner gode? Er slanger onde? Er fake news bad news? Og hvem er egentlig sjovest – de gode eller de onde?

Vi vil gerne have, at historier ender godt. At det gode besejrer det onde til sidst, ligesom det plejer. På den måde har vi styr på Det Gode og Det Onde. Men verden er blevet mere kompleks. Alt skal ses fra flere sider, og mange helte er faldet fra himlen. Morgan Freeman er ikke længere altid den gode, vi kan ikke længere danse uskyldigt til Michael Jackson, og Ronaldo snyder i skat. Og hvad er nu det – er Trump og Brexit alligevel gode nyheder, på en måde? Hvad blev der af det gode, gamle eventyr, hvor de onde er onde og de gode gode?

Tue Biering, der i 2018 vandt en Reumert for sin iscenesættelse af Aftenlandet på Lille Scene, vender nu tilbage som både dramatiker og instruktør, og tager sammen med et hold skuespillere pulsen på Det Gode og Det Onde.

 • Billetpriser

  200 kr.

 • Unge under 25 år

  80 kr.

 • Studerende

  90 kr.

 • Danmarkspremiere

  25. januar 2020

 • Sidste spilledag

  14. februar 2020

 • Scene

  Lille Scene

 • Genre

  Ny dansk dramatik af Tue Biering

Spilledage

Nyhed: Sæsonkort

Vi har gjort det nemmere end nogensinde at komme i Aalborg Teater. Sæsonkortet er din gratis adgangsbillet til masser af store teateroplevelser.

Sæsonkort: 1.195 kr.
Sæsonkort for unge under 25 år: 495 kr.
Sæsonkort for studerende: 595 kr.

 

Start oplevelsen i Teatercaféen

Gør din teateraften endnu bedre, og start med en kulinarisk optakt i vores hyggelige café. Du kan i ro og mag hygge dig med familie, venner og god mad, og du skal ikke lede efter en parkeringsplads lige op til teatertid. Serveringen er naturligvis tilpasset forestillingens start.

 

Medvirkende

Holdet bag

Tekst og instruktion
Tue Biering

Scenograf
Nicolai Spangaa

Vil du vide mere?

Gratis introduktion

Få 20 minutters gratis introduktion til 'Det Gode vs Det Onde'. Der er introduktion 29. januar 2020.

Book introduktion