Start forestillingen i Teatercaféen

Mange af vores teatergæster holder af at begynde deres teateraften med hyggelig snak over en bid god mad. I vores Teatercafé har de opdaget, at de får høj kvalitet på tallerkenen til rimelige priser. Bestil bord til spisning.

Hovedret: 165 kr.
2 retter: 220 kr.
3 retter: 245 kr.

Nyd pausen med et godt glas
Holder du af god vin i glasset, så gå på opdagelse i caféens velassorterede vinkort, som gemmer på unikke kvalitetsvine fra egen import. I pausen kan I vende forestillingen over en drink, snacks, friskbrygget specialkaffe eller andre forfriskninger fra caféens omfattende pausekort. Bestil bord til pausen.

Få rabat med dit AAT Klubkort
Medlemmer af AAT Klubben får 10% rabat på maden i Teatercaféen.
Kortet er personligt og skal medbringes og vises i Caféen af alle spisende gæster.
Klubkortet er ikke gyldigt i pausen, men gælder kun ved spisning før forestilling.

Menukort

Sæson 2018-19
Se vinkort & pausemenu

12. november – 22. december 2018
Menukort til Et juleeventyr og Persona
Se menukort

9. januar – 2. april 2019
Menukort til Blodbadets Gud, Et dukkehjem og Spotify og Radio Luxembourg
Se menukort

1. maj – 15. juni 2019
Menukort til Figaros bryllup, Kreditorer, Mød mig på Cassiopeia og Diktatoren
Se menukort

Bordbestilling

Bestil spisning
Bestil pausebord

Eller bestil via tlf. på 9631 6038

Åbningstider

Teatercaféen er åben mandag til fredag kl. 17.00 – ca. 21.30 og lørdag (søndag) fra kl. 14.30 – ca. 21.30.

OBS: Reservationer skal ske senest dagen før. Bestil online eller på tlf. 9631 6038.

Teatercaféen er røgfri ligesom resten af teatret.

Praktisk info

Spisning om lørdagen er efter forestillingen.

Der er ikke spisning ifm. forestillinger om søndagen.

Facebook

Vil du inspireres? Følg med på Teatercaféens Facebook.


Værd at vide om Teatercaféen

I Teatercaféen gør vi tingene på en anden måde end I måske er vant til fra almindelige restauranter. I Teatercaféen skal vi sikre at alle gæster er klar til forestillingerne starter og ligeledes gør vi vores ypperste for at servicere vores gæster bedst muligt i pauserne, således at vi kan undgå kø og lange ventetider.

Bestil på forhånd – så har vi maden klar når I kommer
I Teatercaféen anbefaler vi vores gæster at bestille deres menu senest dagen før, så har vi jeres mad klar, når I ankommer og I kan i fred og ro nyde jeres middag. At vores gæster bestiller deres menu på forhånd betyder også at Teatercaféen har et meget lavt madspild. Menukortet er lille – til gengæld skifter vi det 4 gange om året. Bestil bord her.

Regningen
Da alle de gæster betaler deres regning lige inden forestillingsstart, giver det ekstra travlhed den sidste halve time. Af den grund kan vi desværre heller ikke dele regningerne ud på hver enkelt gæst i et selskab, men kun dele regninger i to dele. Vi kan desværre ikke tage imod betaling ved bordet, men beder dig betale din regning hos vores medarbejder i baren.

Pause
Bestil og betal dine forfriskninger til pausen inden forestillingens start, så har vi et bord med din bestilling klar til dig til pausen, og du slipper for at stå i kø. Har du ved spisning i Teatercaféen købt en hel flaske vin og ønsker at gemme en del af vinen til pausen, er dette også muligt, blot giv personalet besked om dette.

Har du allergi?
Forhør personalet om allergener ved bestilling. Har du diabetes er vi også behjælpelige med at tilpasse menuen til netop dine behov. Du kan altid kontakte Teatercaféen på cafe@aalborgteater.dk eller på telefon 9631 6038.


Se billeder fra Teatercaféen


Mød Teatercaféens forpagter

Elian Abdel-Ahad forpagter Teatercaféen på Aalborg Teater.

Elian blev udlært som kok i 2007 fra Luneborg Kro, hvorefter han blev ansat som kok samme sted. I perioden 2008-2009 var Elian køkkenchef på Gl. Vrå Slot inden turen gik til Strandgaard Badehotel på Læsø i samme stilling. Fra 2010-2013 var han selvstændig restauratør ved Attrup Havnecafé. I 2013 overtog han forpagtningen af Teatercaféen på Aalborg Teater, mens han sideløbende kørte Blokhus Fiskerestaurant som selvstændig restauratør i perioden 2015-2017. Elian er i dag forpagter af Teatercaféen, hvor han nu kan fokusere sin fulde energi.


Har du allergener?

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til Teatercaféens personale på 9631 6038.

Teatercaféen har elite-smiley. Se de seneste kontrolrapporter her.

elitesmiley-teatercafeen