Tilbage til nyheder Nyheder
31. januar

Don Juan: Åbent Hus

Åbent Hus på Aalborg Teater
Lørdag 11. februar kl. 10 – 13
Gratis – tilmelding påkrævet
Begrænset antal pladser
Tilmeld dig her

I forbindelse med vores kommende forestilling Don Juan byder vi velkommen til et forførende Åbent Hus. Se teatret bag kulisserne, få en helt unik oplevelse som tilskuer til en ‘Åben prøve’ på ‘Don Juan’ og hør den spændende introduktion.

Program
Kl. 10.00 – 11.30: Gå på opdagelse bag kulisserne. I bevæger jer rundt på teatret på egen hånd og ser alt fra rekvisitlager til skræddersal.

Kl. 12.00 – 12.30: ‘Åben prøve’ på ‘Don Juan’ på Store Scene. Her får I en forsmag på et par af scenerne og ser, hvordan instruktøren og skuespillerne arbejder.

Kl. 10.00, 10.30, 11.00 og 11.30: Introduktion til ‘Don Juan’ på Mindste Scene. Kom og hør om tankerne bag forestillingen og arbejdet med opsætningen.

Teatercaféen holder selvfølgelig åbent og tilbyder blandt andet en sandwich med en vand/en øl/et glas vin til kun kr. 45.

Flotte anmeldelser til Cyrano

Landets anmeldere har taget godt imod sæsonens største kunstneriske satsning på Store Scene - nemlig russiske Yuri Butusovs iscenesættelse af klassikeren 'Cyrano'.

Læs mere her

140 års fødselsdag

Lørdag 24. februar havde Aalborg Teater 140 års fødseldag. Første gang vi spillede en forestilling for et publikum var nemlig 24. februar 1878.

Læs mere her