Tilbage til nyheder Nyheder
16. december

Aalborg Teater søger tøjdyr

I forestillingen Gummi T skal vi bruge en masse tøjdyr/bamser. Så ligger du inde med slidte bamser, der trænger til nyt liv, så vil Aalborg Teater rigtig gerne have dem.

Man kan aflevere sine tøjdyr på Aalborg Teater frem til og med den 23. december og igen fra 2. – 10. januar 2017 i teatrets Billetservice. Husk at skrive navn og kontaktoplysninger på posen med tøjdyr, så trækker Aalborg Teater lod om en familiebillet (4 billetter) til forestillingen blandt alle de indkomne bamser.

Når forestillingen er færdig med at spille 1. april 2017, vil alle tøjdyr blive afleveret til Mødrehjælpen i Aalborg, som kan give dem videre til børn, der mangler et dejligt tøjdyr.

Åbne prøver på Aftenlandet

Er du nysgerrig på at se, hvordan en teaterforestilling bliver til? Eller hvordan skuespillere og instruktør arbejder med materialet op til premieren? Så kom til Åbne prøver på 'Aftenlandet' på Lille Scene.

Læs mere her

Kæmpe kultursatsning i Aalborg

Aalborg Teater, Kunsten og Musikkens Hus vil udfordre og inddrage hinanden og byen i en ny, international kunst- og kultursatsning med arbejdstitlen AMPlify – Art, Music, Performing Arts.

Læs mere her