Tilbage til nyheder Nyheder
6. januar

Åbent Hus for familier

Åbent Hus for familier
Lørdag 21. januar kl. 10 – 13
Gratis – tilmelding påkrævet
Begrænset antal pladser
UDSOLGT

I forbindelse med årets børneforestilling Gummi T byder vi indenfor til et familievenligt Åbent hus. Kom og se teatret bag kulisserne og få en helt unik oplevelse som tilskuer til en Åben prøve på forestillingen. Se hvordan instruktøren og skuespillerne samarbejder om at skabe den rette teatermagi i hver detalje.

Program
Kl. 10.00 – 11.15: Gå på opdagelse bag kulisserne. I bevæger jer rundt på teatret på egen hånd og ser alt fra rekvisitlager til skræddersal.

Kl. 12.00 – 12.30: ‘Åben prøve’ på Gummi T på Store Scene. Her får I en forsmag og ser, hvordan vi arbejder med Ole Lund Kirkegaards elskede børnebog.

I dagens anledning omdanner vi Mindste Scene til et stort udklædningsrum, og i foyeren viser vores dramaturg scenografimodel og kostumetegninger fra Gummi T frem.

Teatercaféen holder selvfølgelig åbent og tilbyder lune boller, varm kakao, kaffe m.v.

Åbne prøver på Aftenlandet

Er du nysgerrig på at se, hvordan en teaterforestilling bliver til? Eller hvordan skuespillere og instruktør arbejder med materialet op til premieren? Så kom til Åbne prøver på 'Aftenlandet' på Lille Scene.

Læs mere her

Kæmpe kultursatsning i Aalborg

Aalborg Teater, Kunsten og Musikkens Hus vil udfordre og inddrage hinanden og byen i en ny, international kunst- og kultursatsning med arbejdstitlen AMPlify – Art, Music, Performing Arts.

Læs mere her